×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

SK Gaming med nytt CS:GO-lag

0
Den anrika organisationen SK Gaming har åter kontrakterat ett CS:GO-lag. Även den här gången är spelarna svenskar.
Före detta Team Property, med bland andra Faruk "pita" Pita, har skrivit på för en av e-sporthistoriens mest framgångsrika organisationer, SK Gaming. Laget och Team Property skildes åt så sent som i torsdags. Det nya SK-laget har gjort en förändring i laguppställningen då Christian "Spitfire" Schiölde har fått lämna plats för Joel "emilio" Mako.



Joel "emilio" Mako tar plats i det nya SK-laget.


Pita återvänder alltså till SK Gaming och i ett uttalande på organisationens webbsida säger han följande (fritt översatt):

— Det känns bra att åter vara tillbaka i SK Gaming. Jag hade en bra vistelse här förra gången och jag ser fram emot att få representera denna organisation och dess sponsorer på högsta möjliga nivå. Med SK Gaming får vi det stöd vi behöver i för att fullt ut kunna fokusera på att prestera. Jag vill ge en ordentlig shoutout till Alexander för att ha tagit in oss, och även till SK Gamings sponsorer som tror på oss! Vi kommer inte att göra er besviken. Tack!


SK Gaming
Sverige Mikail "eksem" Bill
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Faruk "pita" Pita
Sverige Joel "emilio" Mako
Sverige Fredrik "Roque" Honak
Nu väntar intensiv träning för laget vars första stora framträdande blir DreamHack Summer i mitten av juni. Mer om det nya laget hittar ni på SK-Gaming.com.

117 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 117 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..