×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

zet, zAAz, SteelSeries m.fl. till helgens välgörenhetsturnering

1
På lördag är det dags för välgörenhetsturneringen Go4Balkan Charity Tournament. Nu har deltagarlistan spikats, och även SteelSeries kommer att hjälpa till.
Efter översvämningarna i Balkan har Faruk "pita" Pita organiserat ett välgörenhetsevenemang där 20 CS:GO-spelarprofiler samlats för att spela en turnering. Evenemanget kommer att livesändas, och under turneringens gång uppmanar man tittare att donera pengar till alla som drabbats av katastrofen.

Nu är deltagarlistan för evenemanget fastställd. Några av de tidigare offentliggjorda spelarna har fått förhinder, men ett par intressanta ansikten har istället adderats för turneringen. Bland listans nyskrivna namn finns legendaren Marcus "zet" Sundström, som gör sin gamla lagkamrat Abdisamad "SpawN" Mohamed sällskap i välgörenhetens namn.

Klara för Go4Balkan Charity Tournament

Bosnien Faruk "pita" Pita
Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Robin "Fifflaren" Johansson
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Abdisamad "SpawN" Mohamed
Sverige Jesper "JW" Wecksell
Sverige Zainab "zAAz" Turkie
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Maikel "eksem" Bill
Sverige Marcus "Delpan" Larsson
Sverige Marcus "zet" Sundström
Polen Janusz "snax" Pogorzelski
Polen Filip "Neo" Kubski
Polen Wiktor "TaZ" Wojtas
Polen Paweł "byali" Bieliński
Ryssland Denis "seized" Kostin
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom
Slovakien Ladislav "GuardiaN" Kovács
Serbien Nikola "LEGIJA" Ninic

Ovanstående 20 spelare har redan delats in i fyra olika lag som ännu inte är offentliggjorda. Dragningen gick till som så att spelare från samma lag till vardags inte skulle hamna i samma lag i turneringen. På lördag klockan 15:00 börjar evenemanget med semifinaler som, liksom finalen, spelas bäst av tre kartor.

SteelSeries hjälper till

Även hårdvarujätten SteelSeries har hoppat in i Go4Balkan-projektet i hopp om att hjälpa insamlingen. Detta görs genom att köra giveaways på produkter, som bestäms utifrån hur mycket pengar man dragit in. Mer in detta finnes i bilden nedan, som går att få i en större storlek genom att klickas på.



Alla pengar som dras in kommer att doneras till välgörenhetsorganisationer i Kroatien, Bosnien & Hercegovina samt Serbien. Exakt vilka organisationer som får donationerna är ännu inte bestämt. Inte heller vilken stream evenemanget kommer att sändas från har offentliggjorts.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..