×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

HaRts lägger bössan på hyllan

1
Clan-Mystik-taktikern Michael "HaRts" Zanatta offentliggör sin pensionering från professionellt Counter-Strike-spelande.
Den franska veteranen Michael "HaRts" Zanatta har offentliggjort att han lägger av med att tävla professionellt i Counter-Strike. Nyheten kommer bara två veckor efter att hans Clan-Mystik rekryterat den franska superstjärnan Richard "shox" Papillon, vilket gör det hela mer överraskande.

Exakt varför Zanatta väljer att kliva av CS-tåget låter han vara osagt, men nämner i ett uttalande att han är ledsen över att behöva tumla om sitt lag, men att det finns en god anledning bakom det.

— I am sorry to leave my team-mates like this when we had good dynamics, but there are certain things going on that make me unable to carry on, skriver Zanatta.

HaRts är bara en av två franska spelare som vunnit två major-turneringar i Counter-Strikes historia. Den första guldmedaljen kom med emuLate i CS 1.6, när laget skrällde till sig World Cyber Games-titeln år 2007. Den andra titeln kom i fjol när han tillsammans med Clan-Mystik vann Electronic Sports World Cup på hemmaplan över VeryGames (idag Titan) i final.

Detta innebär att Clan-Mystik är nere på fyra man, men kommer i vanlig ordning att spela med Mathieu "MaT" Leber som inhoppare.
Clan-Mystik

Frankrike Robin "GMX" Stahmen
Frankrike Fabien "kioShiMa" Fiey
Frankrike Richard "shox" Papillon
Frankrike Gordon "Sf" Giry
Frankrike Mathieu "MaT" Leber (inhoppare)

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..