×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Intervju med emilio om Cph Games

1
Joel "emilio" Mako och hans Lemondogs är ett av de svenska lagen på plats i Köpenhamn för Copenhagen Games som drar igång under morgondagen. I en kort intervju berättar Mako vad han tror och tycker om turneringen som kommer.
Det kommer att vara många svenska lag på plats i Øksnehallen taggade att vinna de 14 000 dollar som går till ettorna. Ett av dessa lagen är Lemondogs med Joel "emilio" Mako i spetsen. Fragbite har fått tag i Mako för ett par frågor om vad vi kan förvänta oss av hans lag på Copenhagen Games.



Joel "emilio" Mako, Lemondogs



I veckan åker ni till Köpenhamn för att spela Copenhagen Games. Copenhagen Games är ju inte riktigt som traditionella evenemang, på vilket sätt är det bättre/sämre?


Bättre måste väl vara att vi får lira mer matcher och på så sätt ha mer roligt :) Medans nackdelen kan vara all bagage när man reser etc. :)


Vad har du för förväntningar på Copenhagen Games som evenemang?


Förväntar mig att de blir ett riktigt roligt LAN med mycket underhållning och spel.


Även om man kan klassa Copenhagen Games som en majorturneringen sett till laglistan så är prispotten väldigt mycket mindre än t.ex. EMS Katowice och Dreamhack, påverkar detta inställningen till turneringen?


Det tror jag inte riktigt påverkar "TOPLAGEN" direkt, för deras inställning till prispengarna lär inte ändra på deras spel.


Ert lag är relativt nyligen komponerat med kärnan av dig, dalito och rape som spelat mycket tillsammans. Kan du berätta lite mer om interista och bibby samt laget i allmänhet?


Ja det stämmer.. Interista är mer av en defensiv spelare som försöker komma in i ett lite mer balanserat spel, så tror han kommer sköta sig galant. Bibby kommer inte att åka med oss, blir istället en standin vid nicket MIN. Laget allmänt är ett gäng sköna grabbar, som älskar spelet :)


Hur har era förberedelser för Copenhagen Games sett ut?


Det har varit lite sisådär, mest försökt att spela så man förstår sig på varandra, så hoppas det blir kul :D


Ni har hamnat i en av de lite mer intressantare grupperna för oss svenskar där ni kommer att stöta på Team-prOperty. Vad har du att säga om gruppen?


Det är en grupp bestående av ett "etablerat-lag" samt 3st underdogs lag. Så det ska sluta med gruppvinst för Property på papper och sedan får vi se vilket lag som drar det längsta strået och hänkar på tåget.


Copenhagen Games är ju en av få stora turneringar som fortfarande låter alla deltaga och har ingen gräns på antal lag. Vad tycker ni om öppna turneringar generellt?


Jag tycker det är helt rätt att göra som dom gjort nu, det är seeds som tillåter att gruppindelningarna blir favoriserade för dom "bättre" lagen, och det är helt rätt. Sen tror jag också att varje match är lika seriös, bara att man kanske inte behöver spänna sig lika mycket mot varje motstånd, dock är det ju alltid a-game.


Vilka ser du som det största hotet och varför?


Har faktiskt ingenaning om vilket största hotet är, jag känner att mycket i detta spel hänger på vem som har rätt state of mind under matchen spelas, så allt beror sig helt på om Nip hittat rätt, isåfall är dom och förblir det bästa laget IMO.


Varför vinner Lemondogs Copenhagen Games?


God knows. :)


Huruvida Lemondogs har gud på sin sida eller inte återstår att se. Här på Fragbite kommer ni att kunna följa deras, och alla andra lags, matcher tillsammans med en mängd annat coverage från oss på plats.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..