×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Devilwalk: "Jag har en positiv känsla"

1
Fnatic är ett av lagen som kommer att dyka upp på Copenhagen Games. Fragbite fick tag på Jonatan "Devilwalk" Lundberg för ett par korta frågor inför turneringen.
I Øksnehallen har det börjat ramla in en hel del datorspelare men det är inte förrän imorgon, då de stora turneringarna drar igång, som toppspelarna dyker upp. En av dem, Jonatan "Devilwalk" Lundgren från fnatic, har svarat på lite frågor om vad han förväntar sig av Copenhagen Games.



Jonatan "Devilwalk" Lundberg, fnatic



På Copenhagen Games är det BYOC och med upp emot 60 lag har det historiskt varit ett evenemang som drabbats av en hel del förseningar. Vad tycker du om, det lite unika, uppläget på evenemanget?


Copenhagen games är ett event jag gillat väldigt mycket på grund av att man har väldigt många matcher och spela vilket jag som gamer uppskattar väldigt mkt, men eftersom jag hört att det inte ska vara lower bracket (som det var förra året) tar det väl bort en del av känslan CPH games har lite, förutom det är det ett väldigt bra event overall som jag själv ser fram emot starkt!


Copenhagen Games har ju inte riktigt samma stjärnstatus som de passerade DreamHack Winter 2013 och EMS One Katowice. I och med att prispotten bara är strax över en tiondel av “major-evenemangen”, blir inställningen till evenemanget något annorlunda?


Det är väl klart inställningen är lite annorlunda för dom flesta lagen per automatik , men självklart har man den där tävlingsinställningen där man tränar inför det för att vinna såklart!
Jag tycker vi börjar få igång vårt spel igen här på slutet ska bli intressant och se hur vi kan leverera på lanet nu men jag har en positiv känsla.


Ni har ända sedan succén på Dreamhack haft lite problem online samt en något
besviken förlust i åttondelen i Katowice. Kan du sätta fingret på vad det är som inte fungerat och hur ni gjort för att vända trenden?



Jag tror mkt har varit för att vi har försökt spela ungefär lika som vi gjorde under dreamhack och folk har listat ut oss lite mer, men just nu och senaste veckan har faktiskt känts riktigt bra och hoppas att trenden vänder såfort vi kommer till LAN nu igen!


Arrangörerna har ju presenterat gruppindelningen, var har ni för syn på er grupp?


Våran grupp är väl som alla andras där jag tippar högst seed till favoriter men att det däremot kan bli en rejäl fight för andra platsen vilket kommer bli intressant och se hur det tar sig, tror dom flesta högseedade lagen tar sig vidare ganska enkelt under "första Gruppspelet".


Som nämndes innan så är det ofta väldigt många lag på Copenhagen Games. Är det något positivt att låta alla få chansen?


Om jag inte missminner mig så var det så vi "slog" igenom förra året genom att medverka på det sättet så för mig kan jag inte annat än hylla detta system där man som lite underdog / okänd kan slå igenom på en ganska stor turnering vilket jag ser som bra och nyttigt för hela scenen.


Vilka ser du som det största hotet? Varför?


Nip och Titan är väl automatiskt ganska stora favoriter vilken turnering dom än går in i , men även lite nyfiken på VP hur dom ska prestera detta lan.


Varför vinner fnatic Copenhagen Games?


Fnatic vinner cph games självklart, för att flusha har skägg.


Om skägget i fråga kommer att hjälpa Lundberg och hans fnatic till seger återstår att se. Vad som dock än säkert redan idag är att du kommer att kunna följa deras resa, såväl som de andra lagen på plats, i vårt coverage här på Fragbite.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..