×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

krimz: "Det kommer bli magiskt"

1
Freddy "krimz" Johansson, till vardags i LGB eSports, svarade kort på lite frågor inför Copenhagen Games.
Med mindre än 24 timmar kvar till turneringsstart i Øksnehallen fick vi tag i Freddy "krimz" Johansson för att kolla pulsen på hans LGB eSports inför Copenhagen Games. Trots att det inte gått speciellt bra online det senaste är han ändå självsäker att kunna åka dit och bevisa att LGB eSports hör hemma i toppskiktet.



Freddy "krimz" Johansson, LGB eSports



I veckan åker ni till Köpenhamn för att spela Copenhagen Games, en turneringen som skiljer sig en del jämfört med andra evenemang, på vilket sätt är det bättre/sämre?


Har aldrig själv varit där och upplevt copenhagen games, men hört både bra och dåligt =)!


Vad förväntar du dig av Copenhagen Games som evenemang?


Mycket folk, härlig atmosfär, mycket energidryck och massor av våldsamt datorspelande. Tror det kommer bli magiskt!


Prispotten på är ju bara stax över en tiondel av “major-evenemangen”, blir inställningen till evenemanget något annorlunda jämfört med större turneringar?


Självklart är det ett plus när det är en större prispott, men det spelar ingen roll för oss. Vi vill åka iväg och bevisa att vi är ett av världens bästa lag!


Hur har era förberedelser för Copenhagen Games sett ut?


Vi har spelat onlineligor och praccat men våra resultat har inte varit så övertygande med hopp om att det ordnar sig i copenhagen!


Ni kommer senast från Katowice där ni var det enda laget som lyckades ta en karta mot vinnarna Virtus.Pro. Vad tar ni med er från det evenemanget? Finns det både positiva och negativa saker?


Egentligen tar vi bara med oss det positiva, för det var det första lanet ihop med nya lineupen, och vi överträffade oss själva.


Ni är placerade i samma grupp som xspell.se, Coyote och oXzone. Vad tror ni om eran grupp?


Känner inte till något utav lagena speciellt bra, så det blir en tuff grupp!


I vanlig ordning är det är ju väldigt många lag som deltar i Copenhagen Games. Vad tycker ni om öppna turneringar generellt?


Det är kul att alla får chansen.


Vilka ser du som det största hotet? Varför?


Oj den här var svår. Alla kan slå alla men jag måste nog säga Titan. Dom har spelat så länge ihop och är riktigt taggade eftersom dom åkte ur gruppen på EMS.


Varför vinner ni Copenhagen Games?


Vi kommer att vinna Copenhagen Games för att vi är det bästa laget, individuellt sätt.


LGB eSports spelar sin första match mot det andra svenska laget i deras grupp, xspell.se, och på Fragbite kommer ni självklart kunna följa hur det går i den matchen ihop med en massa annat från oss på plats i Köpenhamn.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..