×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

pyth: "Vi har haft bra resultat online"

1
Fragbite har snackat med Publiclir.se-spelaren Jacob "pyth" Mourujärvi inför Copenhagen Games.
Imorgon drar Copenhagen Games CS:GO-turnering igång. På plats kommer många av Europas topplag att kämpa om den 236 000 kronor stora prispotten, och givetvis även äran. Ett av de uppmärksammande lagen är Publiclir.se, även kända som GreyFace, vars spelare Jacob "pyth" Mourujärvi delat sina tankar om turneringen med Fragbite.



Jacob "pyth" Mourujärvi, Publiclir.se


Tjena pyth, imorgon drar Copenhagen Games igång och ni är ett av lagen som skall åka dit! Har du någonsin varit på Copenhagen Games förut, och vad förväntar du dig av årets upplaga?


Jag har inte varit på CPH Games och deltagit tidigare men jag har följt turneringen genom åren i både 1.6 och CS:GO. Det som slog mig var att de kör direkteliminering istället för dubbel i år, dvs att de har tagit bort WB och LB. Detta resulterar till att det kommer bli mindre matcher och att man påverkas väldigt mycket av seed vilket gör att lag kan hamna på sämre placeringar än vad de borde egentligen.


Ni kommer att åka till Köpenhamn med Jerry “xelos” Råberg som inhoppare för Gustav “KAB0M” Runemalm. Hur mycket påverkar detta laget inför turneringen?


Eftersom vi inte haft mycket tid att pracca tillsammans med Jerry så tror jag faktiskt det kommer påverka oss både negativt och positivt. Han kom in i laget med en bra inställning och är lika taggad som vi andra, vi kommer att göra vårt bästa i Köpenhamn och hoppas att vi inte gör för många misstag eftersom vi inte haft så mycket tid att spela tillsammans, men eftersom Jerry har rutin och har spelat i bra lag innan så tror jag vi har vad som krävs för att bli en farlig motståndare nere i Danmark.


Hur har era förberedelser för Copenhagen Games sett ut?


Vi började spela med xelos förra torsdagen och har spelat 3st praccdagar tillsammans. Vi har spelat så mycket vi kan inför CPH Games och kommer även att vara på plats i Köpenhamn idag och spela om det går.


CPH Games blir ju ert första offline-evenemang tillsammans. Vad har ni för mål och förhoppningar på ert deltagande?


Vårt mål är självklart att komma så långt som möjligt då vi har haft bra resultat online mot diverse motstånd. Vi åker dit för att ha kul tillsammans och för att lära känna varandra bättre.


Arrangörerna har ju presenterat gruppindelningen, var har ni för syn på er grupp?


Vi kom i en grupp med PigsRUs, tRICKED & TAKTISTATIV, 3 danska lag som jag har väldigt lite koll på. Det enda motståndet jag känner till är tRICKED som tog in cadiaN nyligen, men jag tror inte att någon utav lagen kommer att göra stor skada mot oss.


I vanlig ordning är det är ju väldigt många lag som deltar i Copenhagen Games. Vad tycker du generellt om öppna turneringar?


Jag tycker att deras koncept är väldigt bra, gillar konceptet med att alla får chansen då jag vet hur det är att vara underdog, man måste komma från någonstans och detta är en bra turnering att visa upp sig i.


En hel del bra lag kommer ju att spela herrturneringen på plats. Finns det något lag du personligen saknar på deltagarlistan?


Tycker det är synd att Na`Vi och HellRaisers inte deltar, de är 2st väldigt bra lag och enligt mig är båda lagen top 8 i världen.


Sist, men inte minst. Varför vinner ni Copenhagen Games?


Det vi är ute efter är att göra bra ifrån oss, så att vinna eller inte spelar ingen stor roll för oss.

Copenhagen Games arrangeras i Øksnehallen i centrala Köpenhamn. CS:GO-herrturneringen på plats drar igång imorgon klockan 14:00. Fragbite kommer att ha representanter på plats med målet att bidra med ett så underhållande coverage som möjligt!

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..