×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

SKYTTEN: "På LAN kan allt hända"

1
Alexander "SKYTTEN" Carlsson från Team-prOperty har inför Copenhagen Games svarat på en rad frågor kring turneringen.
I morgon drar turneringen på Copenhagen Games igång och redan idag slår arrangörerna upp portarna till Øksnehallen i centrala Köpenhamn. Ett av lagen som ska dit är svenskhoppet Team-prOperty och Alexander "SKYTTEN" Carlsson hoppas förutom plats på prispallen att det för en gång skull serveras vettiga smörgåsar.



Alexander "SKYTTEN" Carlsson, Team-prOperty


Idag packar ni väskorna och imorgon drar det igång, Copenhagen Games. Evenemanget är ju inte riktigt som traditionella evenemang, på vilket sätt är det bättre/sämre?


Jag har varit på Copenhagen Games en gång tidigare, vilket var 2011. Jag fick ett bra intryck av köpenhamns största LAN och jag gillade deras turneringsformat just för att det tillät oss att både spela- och titta på fler matcher än vad man kan göra på andra LAN.
I dagsläget när jag ser det hela utifrån en mer professionell synvinkel så är jag skeptisk till hur stora förseningar detta kommer att innebära för turneringen.
Men allt som allt så har jag en positiv inställning till både Copenhagen Games och dess turneringsformat.


Vad förväntar du dig av Copenhagen Games som evenemang?


Jag förväntar mig att vi ska bemötas lika trevligt som senaste gången jag var där. Sen förväntar jag mig även att de säljer riktiga smörgåsar denna gång och inte hamburgerbröd med ost på..


Även om de flesta topplag är på plats så når inte prispotten densamma som t.ex. DreamHack Winter 2013 och EMS One Katowice gjorde. Blir inställningen och motivationen till evenemanget annorlunda av det?


Stjärnstatus eller ej så är det alltid roligt att åka iväg och tävla, trots prissumman. Visst hade det varit trevligt ifall man vinner mer pengar om man placerar sig bra, men detta har ej påverkat våran inställning alls.


Ni är ett relativt nytt lag som haft lite problem att fastställa en slutgiltig laguppställning. Senast plockade ni in roque, ett relativt okänt namn i toppen, vad tillför han (som inte xelos gjorde)? Hur känns laget som helhet?


Att vi har haft problem med att fastställa våran femma är ingen hemlighet.
Fast i situationen med xelos så finns det väldigt många aspekter som spelade in, men i slutändan så handlar det om att roques personlighet passar in bättre med övriga spelare i laget och därav bytet.
Laget i helhet känns mycket gladare och vi har en mer positiv inställning nu.


Hur har era förberedelser för Copenhagen Games sett ut?


Vi har spelat mycket online för att framförallt få in roque i vårat spel. Tyvärr blev det inget bootcamp, men jag tycker att vi har förberett oss bra med tanke på hur nyligen vi bytte spelare.


Ni har blivit lottade med 2 andra svenska lag i er grupp, vad tror du om utfallet i er grupp?


Jag tycker att våran grupp är både bra och dålig. Jag hade personligen gärna haft lite fler utländska lag i våran grupp då jag gillar att spela mot folk jag aldrig har mött tidigare.
Men utöver det så har vi Lemondogs, rize & SKB-EC i gruppen.
Lemondogs ska bli roliga att möta då jag har spelat med majoriteten av spelarna i det laget tidigare.
Rize har varit på uppgång ett tag och det såg ut som att vi skulle få möta dem i finalen på Esport-SM, men istället mötte vi BZSX. Så jag hade gärna spelat mot Rize också!
SKB-EC vet jag tyvärr inte vilka det är, och kan således inte säga något om dem.
Jag förväntar mig att vi går vidare ur gruppen som gruppetta, men på LAN kan allt hända!


I vanlig ordning är det är ju väldigt många lag som deltar i Copenhagen Games.
Vad tycker ni om öppna turneringar generellt?



Jag tycker att detta är positivt just för att alla får chansen, vilket kan leda till att nya lag får visa upp sig.


Vilka ser du som det största hotet och varför?


Virtus Pro utan tvivel. Deras nya spelstil är unik och de har mycket nytänk i sina strategier, vilket gör dem jobbiga att möta.


Varför är det prOperty som står högst upp på prispallen?


Vi vinner för att vi har varit hungriga att åka på ett stort event sedan vi började spela ihop, och nu med en ny spelare och ännu mer tagg så kan det inte gå fel!


Carlssons och hans Team-prOperty:s resa kommer ni självklart kunna följa här på Fragbite i det stora coverage vi hoppas kunna leverera från Øksnehallen i centrala Köpenhamn. Turneringen drar igång redan imorgon, torsdag, klockan 14:00 och där ställs Carlsson och hans mannar direkt mot rizeGaming.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..