×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

juliano: "Att vinna är vårt enda mål"

1
Bad Monkey Gaming-spelaren Julia "juliano" Kiran har vänligt nog svarat på Fragbites frågor inför Copenhagen Games damturnering.
I veckan arrangeras Copenhagen Games i Øksnehallen i centrala Köpenhamn. På plats spelas en hel del turneringar, bland annat en av Europas två större damturneringar i Counter-Strike: Global Offensive. Fragbite har fått nöjet att prata med en av de svenska representanterna, ESWC-mästaren Julia "juliano" Kiran från svenskspanska Bad Monkey Gaming inför den 7 000 euro värdefulla turneringen.



Julia "juliano" Kiran, Bad Monkey Gaming


Hejsan juliano! Nu är det bara ett par dagar kvar till Copenhagen Games, vars damturnering du kommer att spela på plats med Bad Monkey Gaming. Blir detta din första vistelse, eller är du bekant med Copenhagen Games aningen annorlunda atmosfär? Vad tycker du isåfall om evenemanget?


Jag har varit på Copenhagen Games förut och jag gillar det med tanke på att det endast är inriktat på E-Sport om man jämför med t.ex ESWC eller Dreamhack. Dock är det ju synd att scenen inte är lika stor som de andra men annars är det nice. Jag förväntar mig att det förhoppningsvis inte blir lika mycket strul och förseningar som tidigare år men annars är det rätt så bra där som det är!


Ni kommer ju att åka med ett relativt oprövat lag, en mixtur av olika finalister från ESWC 2013. Hur kommer det sig att det blev denna femma, och vad är skillnaden på den nuvarande femman jämfört med Druidz?


Vi kände att vi ville utveckla oss och spela med personer som hade mer passion och tid för spelet. zAAz så som iRene har varit med i scenen länge kändes det som att de skulle passa bättre i vårt lag. Det som också var ett stort plus var att vi nu blev 3 svenskor och 2 spanjorskor vilket gör kommunikation och teamplay mycket lättare.


Hur har era förberedelser för Copenhagen Games sett ut?


Vi har haft en del problem utanför spelet som gjort att vi inte har kunnat förbereda oss så mycket som vi ville. Dock har vi spelat ihop i några månader nu så vi har anpassat oss väldigt bra till att jobba tillsammans. Vi sitter just nu på ett bootcamp i Malmös internetcafé “Arena” sen i måndags och ska göra fram tills på fredag då gruppspelen startar!


CPH Games blir ju ert första offline-evenemang tillsammans. Vad har ni för mål och förhoppningar på ert deltagande?


Vi vill ju så klart bara vinna, då det var anledningen till varför vi skapade vårt lag. Att ha ett stabilt och talangfullt lag individuellt som förhoppningsvis kan dominera tjejscenen för ett tag. Men vi går in med en normal inställning och underskattar inga, men att vinna är vårt enda mål.


Arrangörerna har ju presenterat gruppindelningen, var har ni för syn på er grupp?


Vår grupp ska bli intressant, har spelat mot nästan alla lagen på pracc utom Playing Ducks. Eftersom att vi bara är 5 i vår grupp och 4 stycken går vidare så är vi inte jätte oroliga att i alla fall ta oss vidare till playoffs. Den andra gruppen känns mer intressant med ALTERNATE och Queens of Norway som var med på ESWC förra året, även lag som Concord där vi har ex-lagkamrater som spelar i.


Copenhagen Games är ju en av två välkända damturneringar som spelas om året, och tre av era spelare har ju guldmedaljer från ESWC i ryggen. Hur stort självförtroende har ni inför veckans turnering, och hur mycket press känner ni att ni har på er?


Vi kan ju inte säga att vi inte har stort självförtroende för det har vi, dock så finns det ju en gräns på hur mycket man borde ha kanske. Vi går bara in med målet att vinna och känner absolut ingen press på oss, och försöka göra vårt absolut bästa.


Om du jämför veckans turnering med ESWC, känns det lika stort eller är detta “den mindre turneringen” av de två?


Kanske så känns väl inte denna turneringen lika stor som ESWC med tanke på att det inte är ett lika stort event, titeln för ESWC är större att vinna dessutom. Däremot känns ju turneringen i sig väldigt stor då vi endast har 2 om året så vill man ju verkligen vinna. Sedan så är prispoolen lite högre på Copenhagen Games så det gör en ännu mera motiverad.


Sist, men inte minst. Varför vinner ni Copenhagen Games?


För att först av allt så har vi den bästa mixen av balanserade spelare, som har varit på scen och även spelat stora matcher under press. Och med tanke på all otur vi har haft i våra förberedelser inför lanet så förtjänar vi att vinna.

Copenhagen Games arrangeras i Øksnehallen i centrala Köpenhamn. CS:GO-damturneringen på plats drar igång på fredag klockan 14:00, men Fragbite kommer att vara där redan på torsdagen med målet att bidra med ett så underhållande coverage som möjligt.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..