×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Nordamerikansk profil fälld för fusk

1
Den nordamerikanska streaming-profilen Mohamad "mOE" Assad har tillsammans med en Games4u-administratör fällts för fusk på ESEA.
Den nordamerikanska profilen Mohamad "mOE" Assad har bannats på ESEA tillsammans med två lagkamrater från "Praise the Sun God", som deltog i ESEA Open under den pågående säsongen. Anledningen är kort och gott fusk, något som gett Assad och hans vänner en årslång avstängning.

Detta är inte första gången mOE, som bland annat spelat i det nordamerikanska topplaget Frost Gaming, hamnat i hetluften. För bara veckor sedan uppmärksammades han för misstankar om att ha lurat sina Twitch-följare när hans kniv-utlottning, som skapades tack vare donationer från tittare, vanns av hans nära vän.

Avstängningarna kom i samband med en bann-härva där över 75 spelare blivit fällda för olika former av otillåtna medel på ESEA. I listan finner vi även Oliver "proof" Eriksson, som är styrelsemedlem i den populära, svenska spelcommunityn Games4u.

För att ta del av hela listan över bannade spelare beger ni er till ESEA.net.

Litar du på dagens anti-fusk?

815 personer har röstat

77 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 77 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..