×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CUP

Minst fyra svensklag i FACEIT January

1
Årets första FACEIT-månadsfinal kommer att bestå av minst 50% svensklag när Fnatic blir tilldelade en inbjudan samtidigt som tre lag kvalat in.
2014 är kommet vilket också bäddar för årets första månadsfinal borta hos FACEIT. Än så länge är sex lag klara för deltagande, varav fyra är svenska. Direktinbjudna är DreamHack Winter 2013-mästarna i Fnatic samt det östeuropeiska laget som tidigare representerade Astana Dragons.

Via lördagscuperna har även fyra lag kvalat in. Tre av dessa är svenska hiGhrollers, BZSX och bringarlaget med bland andra Frej "kHRYSTAL" Sjöström, som tillsammans med europamixen i tEAM41 knipit platser till FACEIT January Championship Finale.

Inbjudna

Sverige Fnatic
Devilwalk, flusha, jw, pronax, schneider

Ukraina F.d. Astana Dragons
AdreN, ANGE1, Dosia, kucher, markeloff
Inkvalade

Sverige bringarlaget
GAME, jaekeln, kHRYSTAL, Vipen, wenton

Sverige hiGhrollers
cayzer, fnacke, hMp, hoddi, tinka

Sverige BZSX
BENDJI, centeks, DUMASS, robiin, tsack

Europa tEAM41
moonsh1n3, rafa, Tresh1k, airbee, TROUBLE

Prisfördelning
    1. 800 dollar (cirka 5 182 kronor)
    2. 400 dollar (cirka 2 591 kronor)
    3-4. 150 dollar (cirka 971 kronor)
Månadsfinalen kommer ha ytterligare två inbjudna lag och spelas den 23 januari. Cupen kommer att ha en livesändning med start 18:00, där FACEIT:s egna Daniel "ddk" Kapadia och NiPtv-välkända Anders Blume kommer att sitta bakom mikrofonerna. Sändningen sker på FACEIT TV.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..