×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

NiP-showmatch klockan 21:00 ikväll * ** ***

5
En sista-minuten-uppvisningsmatch med NiP Gaming har presenterats, där bland andra Dennis "walle" Wallenberg och Abdisamad "SpawN" Mohamed spelar!
Ikväll kommer NiP Gaming att spela en uppvisnigsmatch. Mest intressant med uppvisninsmatchen, som spelas 21:00, är att både Dennis "walle" Wallenberg och Abdisamad "SpawN" Mohamed kommer att spela mot och med Emil "HeatoN" Christensen, Tommy "Potti" Ingemarsson, Marcus "zet" Sundström och NiP Gamings nuvarande laguppställning.
    Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
    Sverige Robin "Fifflaren" Johansson
    Sverige Adam "friberg" Friberg
    Sverige Richard "Xizt" Landström
    Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
    Sverige Marcus "zet" Sundström
    Sverige Emil "HeatoN" Christensen
    Sverige Tommy "Potti" Ingemarsson
    Sverige Dennis "walle" Wallenberg
    Sverige Abdisamad "SpawN" Mohamed

    Stream: Semmler
Arrangören för uppvisningsmatchen är Valve och syftet bakom matchen är att testa nya CS:GO-funktioner till DreamHack Winter 2013.

* Uppdatering: Trots vad som offentliggjordes tidigare kommer inte lagen ovan att mötas, utan mixas ihop för att göra mötet jämnare. Matchen har klassats som inställd i tipset och alla bör ha fått tillbaka sina bites. Hur lagen kommer att se ut återstår att se när mötet drar igång. Texten ovan har uppdaterats.

** Uppdatering 2: Det verkar som att Semmler streamar matchen från sitt egna Twitch-konto istället för NiPtv.

*** Uppdatering 3: Matchen är nu över och mixlaget innehållandes f0rest, friberg, HeatoN, Potti och zet vann med 16-13 på Aztec. VOD från mötet finns att nå på Semmlers Twitch-konto.

76 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 76 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..