×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

CPH Wolves byter två spelare

2
Efter ESWC-missödet har danska Copenhagen Wolves valt att byta ut Friis och Pimp mot två spelare som tidigare spelat för just CPH Wolves.
Efter att ha placerat sig på en delad tredjeplats på RaidCall EMS One följt av en femteplats på ESWC 2013 har Copenhagen Wolves valt att göra förändringar. Jacob "Pimp" Winneche och Michael "Friis" Jørgensen får av odetaljerade anledingar lämna laget för att göra plats för Nicolaj "Nico" Jensen och Nicolai "device" Reedtz.

Jensen och Reedtz har tidigare representerat Copenhagen Wolves och är nu tillbaka. Den förstnämnda, omtalade AWP-spelaren är tillbaka efter en tre månader lång paus från tävlingsinriktat Counter-Strike, och tycks vara nöjd över sitt val.

— Jag känner att vi har hög potential med denna lineup, och förhoppningsvis kommer vi kunna visa det inom de kommande månaderna, säger Jensen i samband med offentliggörandet.
Copenhagen Wolves

Danmark Peter "dupreeh" Rasmussen
Danmark Nicolai "device" Reedtz
Danmark Henrik "FeTiSh" Christensen
Danmark Nicolaj "Nico" Jensen
Danmark Andreas "Xyp9x" Højsleth
Copenhagen Wolves är aktuella i europeiska ESEA Invite och är även klara för deltagande på DreamHack Winter 2013, då de tack vare sin delade tredjeplats på RaidCall EMS Ones höstsäsong säkrade en inbjudan.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..