×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Svenska E-Sportcupen

SK vinner Svecup Jönköping

1
SK Gaming vinner Svecup Jönköping efter en tämligen avslappnad finalserie mot BEASTMODE. De tar 30 000 kronor och en plats i Svecups decemberfinal med sig hem.
Svecup Jönköpings förhandstippade favoriter i SK Gaming har levererat vad folk förväntade sig — en vinst i Jönköping. Efter att ha besegrat Plan-B i två bekväma kartor var det BEASTMODE, som precis spelat en nagelbitare, som stod för motståndet i final.

Den inledande kartan var Train, där BEASTMODE fick äran att börja som den något enklare försvarssidan. Det gick dock inte riktigt som man hade hoppats. Som försvarare fick man enbart ihop fem rundor, vilket efter en förlorad pistolrunda blev en på tok för brant uppförsbacke för BEASTMODE att bestiga.

Samma förutsättningar presenterades på Mirage när BEASTMODE än en gång som CT fick ihop fem rundor i halvtid. Denna gång levererade man dock även som anfallare, men detta till trots var SK helt enkelt för bra för att falla i 30 000-finalen.
Sverige SK Gaming vs. Sverige BEASTMODE — 2-0

SK: Delpan, cype, pita, twist, xelos
BEASTMODE: blomgren, BJOERN, max, pyth, TwyzZ^

Train: 16-6 (10-5)
Mirage: 16-11 (10-5)
Slutplaceringar

1. Sverige SK Gaming — 30 000 kronor och plats i Svecup-finalen

2. Sverige BEASTMODE — 10 000 kronor

3. Sverige BSZX / Plan-B — 5 000 kronor

4. Sverige BSZX / Plan-B

Bronsmatchen mellan BSZX och Plan-B har inte avgjorts än.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..