×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

"handi" spelar CS — utan armar

6
Michael "handi" Olson har nått folkets hjärtan då han, trots handikappet av att sakna både armar och ben, spelar CS:GO — och är chockerande bra.
I änglarnas stad, Los Angeles, på den nordamerikanska västkusten är Michael "handi" Olson bosatt. Olson spelar på den populära nordamerikanska tjänsten ESEA precis som en vanlig CS-fantast, men det finns någonting som skiljer honom från mängden. Han gör det utan armar.

Den 23-årige Kalifornien-bon, som föddes utan både armar och ben, har nu blivit en inspiration efter att ESEA:s David "DchozN" Cho klippt ut sekvenser från handis Twitch-stream där man ser honom smälla med sin AWP samtidigt som man han en webcam riktad mot sig. YouTube-klippet har på mindre än två dagar nått närmare 100 000 själar och fortsätter att nå ut för varje sekund som går.

88 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 88 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..