×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Vitryssland

LGB vs. Na`Vi spelas utan stream

1
Mötet mellan svenska LGB eSports och ukrainska Na`Vi har redan försenats med en och en halv timme på grund av något sorts serverproblem.
Det efterlängtade bäst av tre-mötet mellan svenska LGB eSports och ukrainska Natus Vincere på TECHLABS Minsk har drabbats av förseningar. Förseningen verkar ha orsakats av serverproblem då dessa bara körs över LAN och inte tillåter diverse streams ansluta sig. Matchen var planerad att dra igång 09:00, men tycks få upp till en två timmar sen starttid.
Sverige LGB eSports vs. Ukraina Na`ViBetta i tipset!

LGB: dennis, eksem, krimz, olofm, SKYTTEN
Na`Vi: ceh9, kibaken, seized, starix, Zeus

Tid: ASAP
Streams: NiPtv (Anders Blume & Fifflaren), joinDOTA Red (TobiWan & friberg)

Matchen spelas bäst av tre kartor.



Prisfördelning

1. 3500 dollar (cirka 22 000 kronor)
2. 1500 dollar (cirka 9500 kronor)
* Uppdatering: Nu har arrangörerna gått ut med att första kartan kommer att spelas utan någon stream. Under tiden som den första kartan spelas kommer man samtidigt att försöka fixa problemet så att den andra och potentiellt tredje kartan kan streamas.

** Uppdatering: Efter att ha plockat en karta var fick LGB eSports och Na`Vi byta spelarområde, vilket förlänger mötet ännu mer. Inte heller den tredje kartan kommer att sändas via livestream.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..