×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

maxaki lämnar LGB — dennis in

1
Under måndagskvällen blev det klart att Andreas "maxaki" Andersson lämnat LGB eSports självmant för att göra rum åt Dennis "dennis" Edman.
Det MSI Beat it! Europe-slutspelsklara LGB eSports har genomgått ett spelarbyte. Andreas "maxaki" Andersson har klivit ner för att göra plats åt den före detta SK Gaming-spelaren Dennis "dennis" Edman, som alltså kommer att spela slutspelet i MSI-turneringen.

Andersson har själv skrivit att det är hans eget val att kliva ner för att gynna laget.

— Jag har tagiet ett beslut som är svårt, men som är det bästa för laget. Jag har valt att kliva ner från LGB eSports för att låta Dennis spela istället. Det känns bäst för alla då Dennis är en god vän till alla i laget och en fantastisk spelare. Jag vet att de kommer spela bättre med honom då min roll in-game inte fyller något syfte. I vilket fall önskar jag dem all lycka, uttalar sig Andersson om situationen.

Fragbite fick även tag på Alexander "SKYTTEN" Carlsson för ett uttalande kring spelarbytet, där han påpekar att Andersson på grund av sitt vardagliga liv utanför CS:GO inte riktigt kunde hålla samma nivå som övriga i laget.

— Vi har spelat med maxaki en lång tid nu, och det känns som att han på senare tid har halkat efter. Detta är fullt förståeligt då han har ett heltidsjobb att sköta samtidigt, så vi tog ett snack igårkväll kring situationen och kom fram till att bytet vore det bästa för oss alla, berättar Carlsson för Fragbite.

Spelarbytet innebär att LGB eSports nu har följande femma.
LGB eSports

Sverige Dennis "dennis" Edman
Sverige Maikel "eksem" Bill
Sverige Freddy "krimz" Johansson
Sverige Olof "olofm" Kajbjer
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Den numer klanlösa spelaren hjälpte sitt forna lag att knipa en tredjeplats i Grupp A i MSI Beat it! Europe, framför Astana Dragons, Copenhagen Wolves och ESC Gaming. LGB eSports kommer att möta VeryGames i den första slutspelsomgången av MSI Beat it! Europe nu på fredag med en än så länge okänd starttid.

Den gotländske ersättaren, dennis, sågs nyligen vinna det första ESWC-förkvalet med mixlaget findmuck. Om detta orsakar problem för LGB eSports i framtida kval återstår att se.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..