×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Övertid och omspel när fnatic slog NiP

8
fnatic har precis slagit NiP vid CS:GO-turneringen i Bukarest. Det krävdes övertid för att skilja lagen åt, och sedan omspel av övertiden efter en miss av administratörerna.
Svenskmötet mellan fnatic och NiP slutade med övertid, NiP-förlust, omspel och sedan NiP-förlust igen. En miss av administratörerna under den ursprungliga övertiden ledde till en protest från NiP:s sida och ett något ifrågasatt beslut av organisatörerna.

fnatic vann den ursprungliga övertiden, som spelades MR5 istället för MR3 som det står i reglerna, med 4-1 och 2-0. En klar vinst med andra ord. När det sedan framkom att administratörerna gjort fel lämnade NiP in en protest och beslutet togs att den andra delen av övertiden skulle tas om. Upplägget var sådant att fnatic sågs som vinnare av den första halvan med 2-1 något som de båda lagens managers först accepterade enligt ett uttalande av Silviu Stroie, huvudarrangör bakom DreamHack Bucharest, till HLTV.org.

fnatic ändrar sig

Patrik "cArn" Sättermon återvände sedan till Stroie och lämnade in en protest mot beslutet om att övertiden skulle tas om, trots att de först hade accepterat det. Efter överläggning kom administratörerna fram till att beslutet skulle stå fast och den andra halvan av övertiden spelades om, ett omspel som slutade 2-0 till fnatic och deras skrällvinst mot förhandsfavoriterna NiP var därmed ett faktum.

NiP Gaming vs. fnatic16-19

NiP: GeT_RiGhT, f0rest, Fifflaren, friberg, Xizt
fnatic: devilwalk - flusha - jw - MODDII - schneider

Train: 16-19 (6-9, 9-6, 1-2, 0-2)
Vinsten innebär att fnatic nu toppar gruppen samtidigt som NiP ligger tvåa, för tillfället med samma poäng som det inhemska laget TeG.

159 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 159 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..