×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

fnatic åker till Kiev

7
Svensklaget kommer att spela mot Astana Dragons i TECHLABS Cup där vinnaren får $3,000 och en plats i årsfinalen.
Svenska fnatic är på väg till Ukrainas huvudstad för att möta Astana Dragons i ett köpcenter. Det är nämligen dags för ytterligare ett stopp i TECHLABS där två lag blivit inbjudna för att spela om en prispott på närmare 30 000 kronor där vinnaren kammar hem strax under två tredjedelar av summan.

Astana Dragons har fått en ganska knackig start sedan uppstarten, medan fnatic tycks ånga på positivt. Jesper "jw" Wecksell är dock medveten om att online och offline är två olika saker.

— Astana Dragons kanske inte har visat de resultat som scenen förväntat sig, men dessa spelare får inte underskattas, speciellt inte på LAN, skriver Wecksell hos Fnatic.

— Jag känner att vi har varit väldigt starka och vi har visat väldigt bra resultat online under en senare tid, så denna resa är också någonting vi gör för att förbereda oss mer inför DreamHack Bukarest, som kommer att vara en av de tuffare turneringarna i år, fortsätter jw.

Bäst av tre-mötet är schemalagt att spelas imorgon, lördag den 31 augusti, klockan 20:00. Lagen har mötts en gång i officiella sammanhang, i Mad Catz Invitational tidigare i augusti, där svenskarna segrade med väldigt övertygande siffror. Imorgon får vi se om Astana Dragons har mer att komma med.

Bildkälla: fnatic.com

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..