×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

gosu vinner ByLAN och 17 000 NOK

1
I helgen spelades ByLAN i Bergen, Norge där prispotten för CS:GO låg på 23 000 SEK. På plats var bland andra svensknorska gosu och norska Z-Dragons, möttes i en final som vanns av gosu.
Långt ut vid Norges västkust arrangerades ByLAN i helgen. Totalt 16 lag spelade turneringen, men för svensknorska gosu och norska Z-Dragons var det inget snack om att man skulle ha en finalplats.

Båda lagen totalt krossade sig fram till finalen, där en rejäl nagelbitare avgjorde vem som skulle plocka hem 17 000 NOK, och vem som skulle ta andraplatsen som inte ens var värd en fjärdedel så mycket.

Maxaki är en av svenskarna i gosu

Z-Dragons hade bara tappat åtta rundor på sju spelade kartor, medan gosu bara tappat tolv. Efter att båda lagen plockat en varsin finalkarta skulle ett avgörande ske på Dust2_se. Det såg först ut att gå enkelt för gosu, men de norska drakarna vände helt. Väl i ledning kom gosu tillbaka, och allting slutade med ett 15-15-resultat i ordinarie matchtid.

En övertid krävdes, och även här blev det ruskigt jämnt men tack vare en så kallad smoke-defuse, det vill säga att man lägger en rökgranat på bomben och desarmerar den i hopp om att motståndaren inte ser en när man desarmerar bomben, kunde gosu plocka hem finalen med 19-17 och 2-1 i kartor.
gosu vs. Z-Dragons – 2-1
gosu: Maxaki, jw, MobY, Cals & cENTRYZ
ZD: REASTEN, tiller, kirso, slaaen & ribino
Mirage_csgo: 16-12
Inferno_se: 3-16
Dust2_se: 19-17


Slutplaceringar:
1. gosu – 17 000 NOK (~20 600 SEK)
2. Z-Dragons – 4 000 NOK (~4 800 SEK)
3. INFURITY.MIX – 2 000 NOK (~2 400 SEK)
4. de_stroyers
Vinnarna gosu är även fortfarande aktuella i ESWC-kvalet efter helgens kvartsfinal-vinst över Lions. I semifinal möter man THOR Open-inkvalade HastaLaVista.

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..