×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Budak talar ut – SK tappar tre spelare

1
Efter att DreamHack Summer 2012 inte riktigt gick SK Gamings väg florerade ett rykte om att 1.6-laget skulle läggas ner och ett CS:GO-lag istället skulle födas. Uppgifterna dementerades av GeT_RiGhT, men idag skriver Rakaka att tre spelare lämnat SK Gaming.
Det är GeT_RiGhT, f0rest och RobbaN som enligt uppgifter lämnar laget tillsammans med lagets manager sedan fem år tillbaka, Anton Budak.
SK känns inte som samma lag längre. f0rest, RobbaN och GeT_RiGhT kommer inte att fortsätta i SK. Robban har börjat jobba och avslutar sin karriär. RobbaN har betytt mycket för mig även på ett personligt plan, berättar Budak för Rakaka.
Enligt Budak har RobbaN alltså börjat jobba, och lär inte synas mer inom Counter-Strike 1.6, medan f0rest och GeT_RiGhTs situation är mer oklar.
SK Gaming
face
Delpan
I och med att f0rest och GeT_RiGhT har visat stort intresse för utvecklingen av CS:GO, och även om man har det tidigare ryktet i åtanke, vore det inte en omöjlighet att se den före detta fnatic-duon sätta sig djupare i Global Offensive.

132 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 132 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..