×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Underdog$ diskade i ICSC – zaider tagen för fusk *

1
Danska Underdog$ har tågat på som sjutton i ICSC9 efter vinster över lag som Lions, ESC och Virtus.pro. Laget har dock stött på trubbel då spelarna zaider och coloN blivit ertappade med print screens på EasyAntiCheat som tyder på fusk.
Det hela handlar om kvällens möte med Virtus.pro som slutade 2-0 till danskarna. Vad dessa EAC-screens visar är helt enkelt att en av spelarna visar sig ha en välkänd fusk-GUI medan den andra mystiskt nog ser lik igenom väggar. Till en början var det bara diskussioner, men nu har ICSC-administratörer, enligt rapporter till Fragbite, börjat fråga ESC Gaming om när de kan spela mot Virtus.pro. Som belöning för allt detta har Underdog$ alltså blivit diskvalificerade från ICSC.

zaider även bannad på ESL
Om ICSC-avslöjandet inte var bevis nog har spelaren zaider även blivit bannlyst från ESL då miljon-satsningen ESL Wire haffat honom för fusk. Två års bannlysning från alla ESL-aktiviteter har han nu att gotta sig i.

Bannlyst i hemlandet
Det är inte första gången spelaren zaider står i rampljuset av den smutsigaste anledningen. Tidigare under månaden kunde vi informera om att två danska spelare, nämligen zaider och hans polare moxxi, blivit bannlysta från esport-aktiviteter i Danmark. Detta var på grund av att killarna diskuterat huruvida de skulle fuska i en då kommande match mot SK Gaming.

Detta innebär att ESC Gaming ploppar fram i bracket och möter Virtus.pro nu på måndag klockan 20:00.

* Uppdatering:
Efter vidare diskussioner är det inte längre klart att Underdog$ blivit diskvalificerade från ICSC. Enligt administratörer kommer beslutet att tas under morgondagen. Fragbite kommer givetvis att rapportera om beslutet.

Källor: XplayN, XplayN & ICSC-administratörer.
Bildkälla: ESL

198 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 198 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..