×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

aimbat vann NX Lan och 30 000 SEK

1
I helgen spelades NX Lan i Piteå, ett LAN som lockat bland andra laget aimbat med Xizt och kHRYSTAL i spetsen. 14 lag var på plats i Pite Havsbad för att kämpa om förstapriset värt 30 000 kronor.
Gruppspelet svepte förbi och i slutspelet såg man till sist favoriten aimbat vinna winner bracket-finalen för att ta sig till final. Laget MadWorld lyckades slå embrace i lower bracket-finalen och fick möjligheten att ta en revansch mot Norrlands-stjärnorna.

Någon vidare match blev det dock inte. Bara en karta behövdes för aimbat att säkra vinsten och 30 000 kronor medan MadWorld fick nöja sig med att få hälften så mycket.
NX Lan
1. aimbat! – 30 000 SEK
kHRYSTAL, Xizt, QP, wenton & berra
2. MadWorld – 15 000 SEK
nevb, ebot, kaela, exey & kazien
3. embrace
godlike, pop, decent, Myzk0 & xeron
4. LANDICKEN
ROQOR, lunedi, twirre, tolken & viony
5-6. HABIHAPS
PL, dekkan, croffe, palle & norran
5-6. Gamerzone
insk, beko, lindwe, schneider & xperience
Då brackets enligt uppgifter skrevs i Paint är det svårt att få tag på övriga slutplaceringar. Sitter någon med dessa får denne gärna skriva det i kommentarfältet nedan!

82 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 82 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..