×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LAN

Alchemists vinner GP-LAN före Playzone.se

1
Under dagen har Gamingplace första LAN-tävling avverkats. Efter gruppspel och kvartsfinaler i bo1-format gick man över till bäst-av-tre i semifinalerna där de kvarvarande fyra lagen Playzone.se, alchemists, caremode och Begrip slogs om två platser till finalen.
Ingendera match tog slut efter två banor och man kunde konstatera att Playzone vs. caremode blev rekordjämn.

Till slut segrade dock Playzone och alchemists i sina respektive matcher vilket innebar att de båda skulle göra upp i en fight om 6 000 SEK.

Finalen blev inte så jämn som man hade kunnat hoppas på men innehöll ändå en del spänning. Karta nummer ett, Dust2, slutade 16-11 till norskarna, som hade en 9-6-ledning i halvtid.

Även på Train var alchemists det bättre laget, men den här gången var det inte mycket som saknades för att det skulle bli svensk seger. Detta då matchen inte avgjordes förrän den sista rundan som innebar 16-14 och en 2-0-vinst för norrmännen.
alchemists vs. Playzone – 2-0
Dust2: 16-11
Train: 16-14
aU: DaY, zEn, KORN, bJERKE & REASTEN.
PZ: BARBARR, pinne, manne, Rogga & qp.
Slutplaceringar ser ut som följer:
1. alchemists – 6 000 SEK
2. Playzone
3-4. caremode
3-4. Begrip
5-8. ESG!
5-8. duttdutt
5-8. Gamingplace.se
5-8. FEMTON

60 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 60 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..