×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IOL

INFAME slår compLexity – vinner IOL 2.4 *

1
Det blev så sent som till 01:19 natten till måndag man spelade Counter-Strike på Odenplan i Stockholm. Finalen stod mellan amerikanska compLexity, som gick till final dag ett efter att ha slagit H2k i en rysare, och INFAME som tog sig till final efter en vinst mot finska playzone.
Först ut var Inferno, en karta där INFAME inledde relativt övertygande som anfallande med att plocka nio rundor mot compLexitys sex. Vändning på steken blev det dock när amerikanarna övertygade starkt som anfallare. 16-11.

Dust2 stod på tur, och INFAME stod med svärdet mot halsen när de gick in för att antingen ta finalen till en tredje avgörande karta, eller låta compLexity vinna 50 000 svenska kronor och en plats till Final Four på Dreamhack Summer. INFAMEs vilja var uppenbar, och man lät inte compLexity komma in speciellt mycket i matchen. 16-8.

Avgörandet föll på kartan Nuke. Efter en teamkill av floreNz på knivrundan fick svenskarna börja som anfallare. Det såg ut att gå vägen för compLexity i början, men svenskarna rodde ikapp och lyckades ändå hamna på sju rundor mot åtta vid sidbyte. Som försvarare visade GeT_RiGhT stora framfötter när han gång på gång hindrade amerikanarna från att ta över den övre bombplatsen. Nio rundor behövde vinnas, och nio rundor vanns. 16-10 blev slutresultatet i den sista kartan, och GeT_RiGhT, face, floreNz, zneel och Jumpy går hem 50 000 kronor rikare.
INFAME vs compLexity – 2-1
Inferno: 11-16
Dust2: 16-8
Nuke: 16-10


INFAME
GeT_RiGhT
face
floreNz
zneel
Jumpy

compLexity
evolution
hero
Xp3
thoMz
dboorN
För er som undrar varför det står 2.4 så är det för att Anton Budak informerade oss om att detta är 2.4 (Säsong 2, delfinal 4). Den första vann SK-Gaming, den andra var ett wildcard som fnatic fick, den tredje var en invit till H2k efter att ha vunnit SM, och detta var då den fjärde. Tabbe från oss på Fragbite, men inga större skador skedda!

Uppdatering *
INFAME-spelaren floreNz skrev i en kommentar här på Fragbite att INFAME inte får platsen till IOL Final Four på Dreamhack Summer. Detta på grund av att de använde sig av spelare som redan är inkvalade.
Vi fick bara pengarna men försökte snacka till o säga ungefär som du säger nu. (Till kommentar #17 och #18, red. anm.) Men Men dom ändrade sig inte.
Platsen går alltså till tvåorna compLexity som nu har ännu en möjlighet att dra hem en storkova – 60 000 kronor och fem laptops på Dreamhack den 19-22 juni.

108 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 108 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..