×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

zet och zneel sparkas från SK

1
zet och zneel har under förmiddagen officiellt fått lämna SK-femman. Anledningarna till varför just dessa två spelare fick foten skiljer sig något mellan de två, men gemensamt för de båda är att avskeden kommer av lagets senaste undermåliga resultat.
För zets del är det just faktumet att han missade flyget till Köln och Gamescom som gör att han sparkas, vilket framgår av uttalanden från organisationen.
– Att han missade flyget till gamescom var en stor besvikelse och det gjorde att man började ifrågasätta Marcus dedikation till laget och spelet. Efter en mycket dålig prestation på IOL 4 beslutade vi att gå skilda vägar, skriver bds, fritt översatt, på SK:s webbplats.

När det gäller zneel finns det ingen handfast anledning, som ett missat flyg, att peka på utan det enda man lägger fram är att han, menar man, inte passade in i laget.
– zneel gick med i laget i en mycket svår tid och det var svårt för honom att göra något avtryck. Det är riktigt tråkigt att han inte fick tiden att visa vad han är kapabel till, men jag är säker på att vi kommer att få se mer av honom i framtiden, oavsett vilket lag som han kommer att spela för, fortsätter bds.

Detta lämnar SK med tre spelare:
    walle
    RobbaN
    allen
Ersättare från H2k?

Tidigare har det ryktats om att kHRYSTAL och face från H2k var på väg in i SK och från H2k-organisationen själva har det bekräftats att SK visat intresse för spelarna – men inte för den övergångssumma som H2k velat ha. Om parterna på något sätt ändå löser situationen återstår att se. face och kHRYSTAL får alltjämt ses som lågoddsare när det gäller SK-rekryteringar.

338 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 338 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..