×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SpawN redan tillbaka – GeT_RiGhT återbänkad

1
SK var uppenbarligen inte helt nöjda med prestationen på CeBIT där man tog fjärdeplatsen i Extreme Masters. Idag offentliggjorde man via Inferno-Online att SpawN kommer tillbaka efter bara två och en halv vecka utanför laget.
För GeT_RiGhT innebär SpawNs återkomst att hans plats i förstafemman blev ytterst tillfällig och att han nu återigen sitter på bänken.


Anledningen till ombytet är enligt coach Budak att GeT_RiGhT inte hade den rutin som krävdes på den nivå som SK vill ligga på. Området rutin är som bekant en värld där SpawN är bland de absolut starkaste i världen.

SK har i och med bytet följande lina:
RobbaN
walle
Tentpole
allen
SpawN
GeT_RiGhT (reserv)
Inferno-Online har publicerat en intervju med SpawN själv samt SK:s coach Budak. De båda kommenterar återkomsten så här:
SpawN: Mina tankar va ju att lägga CS på hyllan ett tag, sen kom det som en chock om jag ska vara ärlig, Anton tog via laget kontakt med mig och frågade om jag ville börja köra ordentligt igen, jag tog ett beslut och tillslut tackade jag ja, pr skiten la jag åt sidan :D

Budak tillägger: Meningen med det hela var ju att Abdi skulle ta en paus ett tag och då gav vi vår sjätte spelare chansen att visa vad han går för, redan efter två veckor kände jag och laget att vi behöver en mer rutinerad spelare för den nivån vi ligger på och de krav vi har på turneringarna (dvs att vinna)...GTR är rigtigt bra, ung och hungrig på det han gör, men saknar rutinen vi behöver, att gå tillbaka till Abdi och fråga om han ville komma tillbaka var inte det lättaste, intreseet var lågt eftersom han var intriktad på PR-rollen. Efter mycket snack och långa disskutioner kom vi fram till att han ville ställa upp för laget och köra på igen, besluet att vilja ha tillbaka honom kom från alla spelare, men jag tror fortfarande på gtr och därav kommer han att fortsätta som vår sjätte spelare, och vi tackar för hans insatts under ExtreamMasters!
Hela intervjun läses här! Någon kommentar från GeT_RiGhT finns däremot än så länge inte.

Vem vill du se i SK:s förstafemma?

11489 personer har röstat

479 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 479 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..