×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Snajdan och vilden lämnar SK – ersättare oklar *

1
I en nyhet på sin webbplats offentliggjorde SK alldeles nyss att både Snajdan och vilden lämnar laget. vilden har sedan en tid tillbaka agerat reserv i laget. Det är oklart om han fortsätter spela i något annat lag. Enligt bds ska vilden börja studera till hösten.
– Christian kommer att vara mycket saknad, men jag hoppas att vi kommer att spela de där golfrundorna som vi alltid har pratat om någon gång i framtiden, säger lagets manager bds.

För Snajdan innebär dock avhoppet att han lägger ner CS, och någon fortsatt karriär inom CS tycks inte vara aktuell. SK har nu tappat båda de två spelare som tidigare axlade rollen som in-game-ledare.

vilden och Snajdan spelade tillsammans på evenemang så som WSVG, KODE5, CPL London och CPL Nordic under 2006.

Vem som ska ta den femte platsen i laget är än så länge oklart, men en het kandidat är striker som just nu är uppskriven för laget i Eurocup. striker spelade också i matchen mot Transition som SK vann med stora siffror.

Lagets manager bds fick frågan om man hade någon spelare tilltänkt för femteplatsen, och hur lång tid offentliggörande kan komma att dröja.
– Det finns en del intressanta [spelare], så inom en relativt snar framtid, svarade han och fortsatte med att avslöja att man söker en "grym spelare", snarare än en ny in-game-ledare. Vem tar då över in-game-ledarrollen?
– Robban till att börja med, jag tycker att ingameleadarrollen har tappat lite vad det var förut, så vi kommer köra lite mer som vi gjorde för några år sen, mer fokusering på ett bra samspel i laget, avslutar bds.

SK:s match i Eurocup mot Man1a som skulle ha spelats ikväll är uppskjuten. Kvar i SK finns just nu:
fisker
allen
RobbaN
SpawN
* Uppdatering: Vi har nu fått ett par korta kommentarer från lagets manager bds om situationen i SK. Se ovan!

302 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 302 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..