×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

fisker gör comeback i SK – sexmannalineup

1
SK avslöjar i dag att Christer ”fisker” Eriksson gör comeback i det anrika laget som var hans hem under en lång tid. Trots motgångarna på SHG Open i Köpenhamn tycker laget att de har spelat bra, men att någonting fattats för att laget ska vara på topp.
Ingame-kommunikationen kritiseras i artikeln och statueras som orsak till att fisker kallas in för att tjänstgöra åt SK igen.
...we decided to bring back a known face to the team - Christer "fisker" Eriksson. With his magic energy, superb skill and great experience, we feel that this is the final piece to make this team complete.
SK kommer nu att ha sex man i laget. fisker säger att de fem som är hetast för tillfället kommer att få spela. Nästa turnering, som är SEC kommer enligt fisker att spelas av fisker, SpawN, RobbaN, allen och Snajdan. vilden får kliva åt sidan.

– Jag kan bara svara för mig själv och säga att jag personligen måste spela betydligt mer än vad jag gjorde 2006. Alla är väl mer medvetna om vad konsekvenserna är nu också, det ska bli kul att se hur detta utvecklas! säger fisker.

SK består nu av följande sex spelare:
fisker
allen
RobbaN
SpawN
Snajdan
vilden
Källa: SK

419 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 419 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..