×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

oops och xione lämnar MYM – DaY trolig ersättare

1
Enligt Catch-Gamer kommer både oops och xione att lämna det norska topplaget MYM inom kort. Organisationen har inte kommenterat uppgifterna, men REAL bekräftar indirekt att oops lämnar när han kommenterar saken genom att önska oops lycka till i framtiden. Enligt REAL tröttnade oops helt enkelt efter CPL Winter.
xione ska ha en heltidssysselsättning med att arbeta för sin pappa, vilket har gjort att han inte har tid att fortsätta spela Counter-Strike på hög nivå.

MYM hade sedan tidigare sex man och behöver därmed bara en ny spelare för att göra femman komplett. Enligt Catch-Gamer kommer den femte personen att bli DaY, som i dagsläget spelar i 4Kings. Britterna har inte gjort något uttalande om saken.

Skulle det bli DaY som går till MYM så kommer laget att bli detsamma som representerade Norge på ENC-finalerna i höstas. Laget tycktes utifrån sett ha en bra stämning. Norge tog silvret i ENC.

De fyra som med stor säkerhet stannar i MYM är:
element
prb
juve9le
REAL

97 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 97 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..