×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

FaxZup utan GTS men med BlonDie på Wonderbase

1
För en liten tid sedan offentliggjorde FaxZup att man valt att ta in BlonDie för ingameledarrollen på Borås-LAN:et Wonderbase. Åsidosatt blev GTS, som reagerade på att han inte var med i beslutsprocessen och även valde att lämna laget som en följd av det. FaxZup kommer att ha följande laguppställning på Wonderbase:
azl
Rattan
faktum
Nippo
BlonDie (inhoppande ingameledare)På Wonderbase kommer man att ställas mot bland andra fnatic, Boomchackalack, mjaomode, Team Fatcap, Logitech.fi och Dignitas. Laget bootcampar i Göteborg inför evenemanget från och med idag.

För att reda ut konflikten mellan GTS och hans forna lagkamrater utförde vi en intervju med huvudpersonen själv.

GTS


Hej GTS! Hur reagerade du på beskedet från FaxZup att man skulle ta in BlonDie för Wonderbase istället för dig?

Tjena, jo det kom ju lite som en överaskning då jag inte ens visste att blondie hade möjligheten att åka på WB.


Hur är stämningen mellan dig och resten av laget efter petningen?

Well, eftersom det faktiskt var det bästa för laget i och med att blondie kommer köra ingame som ingen gjorde förut (därav dom riktigt dåliga resultaten) så förstår jag helt att blondie behövs i laget. Däremot i frågan om vem som skulle få stå över eventet och på vilket sätt det beslutades på så kan jag väl säga att jag inte är helt överens med dom andra :)

Att inte råka vara på vent vid ett tillfälle och bli den som får stå över tycker jag är lite svagt, klart den som inte är där inte har något att säga till om. Om vi säger såhär, jag skulle inte gjort så mot folk jag känt så pass länge iaf, vilket jag vet att många håller med mig om.


Kommer du att söka dig till ett nytt lag att fortsätta din CS-karriär i? Hur långt har du kommit i sökandet?

Hah, skulle inte kalla det någon CS-karriär direkt =D Alla har olika mål med sitt spelande och jag spelar enbart för att det fortf är ett kul spel om man spelar med rätt personer. Har lallat runt för mycket och mest spelat CB och så men det är knappast så att jag har ångrat det. Klart man vill spela lite mer seriöst emellanåt och då har man väl försökt göra det bästa av saken.

Tyvärr har vi haft väldigt otur med sponsorer som dragit sig ur/krånglat med pengar i dom två senaste lagen jag spelade i så det har aldrig riktigt blivit så att man har kunnat dra iväg på events utomlands vilket säkert vore skoj. Sånt drar på motivationen och då känner man bara att man vill spela CB och mixxar för skojs skull ett tag.

Sen kan man väl säga att jag är relativt talanglös också (=D).


Om du får reflektera över tiden i FaxZup nu i efterhand, vad är din åsikt om laget och organisationen? Skulle du göra om det om du fick chansen att vara efterklok?

Jag fick ju "uppdraget" att dra ihop ett lag och då höll jag redan på att dra ihop ett lag med två andra spelare jag ville spela med. Dock så trodde jag att det bästa skulle vara att spela med samma lineup som i Gamingeye där vi spelade ganska bra på det event vi var på och samtidigt kände varandra rätt bra.

Nu i efterhand så skulle jag verkligen inte gjort det misstaget för det blev inte alls som jag tänkt mig när blondie inte kunde gå med laget från början. Ingen av oss andra var någon duglig ingameleader överhuvudtaget och jag har sett cbmixxar med bättre TP.

Sen var jag dum nog att tjata in en person i laget som tillslut blev mitt fall. Ang organ så är det enbart det jag tycker är skit att lämna, visst det har varit problem att komma iväg på events men jag vet varför och känner förtroende för dom jag var i kontakt med iaf.


Tack för din tid och lycka till i framtiden! Finns det något som du vill lägga till?

Vill önska fredde lycka till på WB. Vill även hälsa till boysen i boomshackalack, ses på nästa lan
azl kommenterade det hela med följande 40 ord:
Förstår att han tog illa upp, beslutet kom ju rätt sent. Var ju ett rätt hårt beslut, men enligt oss det bästa för laget så att säga. :) Och det är ju det som spelar roll i längden.

112 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 112 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..