×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SpawN och Firat i konfrontation på Krangparty *

1
Stort rabalder har uppstått kring en incident som utspelades efter prisutdelningen på Krangparty, där SK kom tvåa efter nybildade Lehnitz med Red som inhoppare.
Bild tagen av Krangparty.Uppgiften är att Lehnitz Firat och SK:s SpawN hade en konfrontation, men detaljer om vad som hände är oklara och till stor del dränkta i rykten. Vad vi vet är dock att Firat under prisutdelningen bar en t-shirt med trycket "Who the fuck is SpawN?". T-shirten har tidigare setts på bilder från SK:s café Inferno-Online.

Vad som hände efter prisutdelningen är oklart, men någon sorts konfrontation ägde rum, även om en representant från Krangparty till Gotfrag säger att han i sin vildaste fantasi inte skulle kalla det för en "fight". Från en Krangparty-representant finns det uppgifter om att SpawN ska ha knuffat Firat av sin stol, men särskilt mycket våldsammare än så ska det inte ha varit.

Resultatet blev att polisen kom till platsen, eftersom Krangparty har som policy att alltid tillkalla polis vid liknande händelser. En film från boosta-gaming.com visar hur Firat talar med en polis medan SpawN och fisker under helt normala förhållanden sätter sig i en polisbil som kör iväg. Enligt representanter från Krangparty ska SpawN endast ha erbjudits skjuts till hotellet. Ingen av de inblandade ska ha gripits.

Ytterligare uppgifter som kan kasta lite ljus över händelserna kommer sannolikt att komma under dagen.

* Uppdatering: Firat har nu kommenterat händelsen här på Fragbite. SK har än så länge inte gett någon kommentar till händelsen.
Vill bara klargöra lite saker här. T-shirten jag hade på mig har jag fått från SK (via deras sponsor Inferno-Online) i en av deras PR-projekt där jag förstått det så att man kan utmana sina idoler i SK i diverse 1on1-tuneringar och liknande och sedan vinna/köpa t-shirtar som "Who the fuck is -nick?" som en rolig sak mellan fans och spelare. Även om jag nu i efterhand kan tycka det var dumt att ta på mig den hade jag ju aldrig gjort det om det inte varit för att jag just fått den från SK själva och att deras PR-projekt (vad jag antar) mer eller mindre går ut på att man ska kunna utmana SK och ha den smått kaxiga t-shirten på sig om man t ex spöar nån SK-spelare i en 1on1-shootout. Nu när jag faktiskt har en sån här t-shirt och faktiskt lyckats slå SK under cs-tuneringen på krangparty ansåg jag (och många vänner) det lite småroligt att ta på sig just denna t-shirt, med tanke på att vi faktiskt slog dom i finalen.

Jag försöker absolut inte, på något sätt, påstå att jag är bättre än SpawN eller att han är någon sorts random eller inte. Som jag sa, t-shirten och tanken bakom den står SK (och deras sponsorer) för, inte jag.

Min mening var aboslut inte att provocera någon utan mer att göra en skojj grej för polarna på qnet, men nu i efterhand kan jag delvis förstå provokationen då jag faktiskt har haft en tvist med SpawN tidigare, som jag o andra sidan inte tagit på allvar alls och trodde faktiskt att den var helt glömd från SpawN's sida då han inte sagt ett ord till mig på ett halvår.

Jag kan bara prata för mig själv och när man tänkt igenom det i efterhand måste jag erkänna att det var onödigt att ta på mig t-shirten, trots att jag fått den från SK. Därför vill jag passa på att be om ursäkt till SpawN och övriga i SK-organisationen för att jag tog på mig t-shirten, eftersom den uppenbarligen var provocerande (även om det absolut inte var meningen att bli så).

Till sist vill jag bara tacka SK för två riktigt bra matcher och Krang för ett trevligt LAN.

// Firat

1 306 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 306 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..