×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

mYm låter svenskarna gå *

1
Den danska multigamingorganisationen mYm har bestämt sig för att släppa sitt svenska Counter-Strike-lag, inklusive dess manager. Enligt mYm:s PR-ansvarige Kepler beror beslutet på att laget inte lyckats prestera tillräckligt. mYm meddelar dessutom att man ska ta in ett nytt CS-lag i framtiden.
En av spelarna, paradox, säger att det gamla laget inte kommer att hålla ihop i framtiden, han påpekar även att mYm hade stora svårigheter med att hålla sina löften. För att se vad han har att säga är det bara att läsa vidare.

paradox
Hur känns det? Är ni besvikna på mYm?

Nja, på ett eller annat sätt. Dom lovade en hel del, dock blev det en hel del förseningar, så vi tappade hoppet till slut. Anledningen tror jag är att mYm satsar väldigt mycket på sitt Wc3-team (som är ett av världens bästa).

Kommer ni att hålla ihop och kanske gå till någon annan organisation i framtiden?

Efter jul så beslöt JAEGARN att han skulle gå inaktiv i mYm eftersom han inte tyckte att det fungerade in-game osv. Så redan där splittrades lineupen "inofficiellt". JAEGARN ska spela för ESNATION på SHG Open, threat och insanez spelar för swecon, duell har inget internet och jag själv har inte hittat något

Jo, och tilläggas bör väl att vår manager (Jonas) lämnar frivilligt också. Dock kommer han fortsätta i något annat lag.

Har beslutet legat i luften, eller kom det som en överraskning?

Det har legat i luften ganska länge. Det enda som kom som en överraskning är att mYm inte kunde hålla sina löften, men jag antar att det finns en logisk anledning för det med :)

För att de satsar så mycket på WC3-laget?

Ja, framför allt, men att dom inte sa det till oss i början. Så hade vi sluppit lägga ner massa onödig tid.
Spelade för mYm gjorde:
paradox
threat
JAEGARN
duell
insanez
För ytterliggare information får man vända sig till mYm-sidan.

* Uppdatering: threat, som i intervjun påstods spela i swecon, säger att han och insanez fortfarande är klanlösa.

162 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 162 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..