×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Astralis inleder samarbete med Juventus — skapar lag i PES

1
Fotbollsjätten Juventus har offentliggjort att de har skapat ett nytt lag för Pro Evolution Soccer. Detta gör det tillsammans med Astralis Group, ägarna av Astralis och Origen. Det nya laget kommer att delta i eFootball.Pro som leds av spelets skapare, Konami.
Astralis Group börsnoterades nyligen men det är inte den enda stora nyheten som den danska organisationen har gått ut med. De har nu offentliggjort ett samarbete med fotbollsklubben Juventus FC. Det italienska klubben har nu plockat upp ett lag i Pro Evolution Soccer, PES, som kommer att drivas av Astralis Group.

Astralis Group äger redan ett lag som tävlar i Fifa, Future FC. I och med att det nya laget med Juventus tävlar i Pro Evolution Soccer kommer de därför inte att tävla mot varandra. Laget kommer att tävla i eFootball.Pro som ägs av spelets skapare, Konami. Totalt tio lag deltar i turneringen som spelas i ett helt annorlunda format från Fifa. Istället för att en person styr ett lag är det tre stycken personer som är med i laget samtidigt. De andra lagen som kommer att delta i turneringen är Arsenal FC, FC Barcelona, Manchester United FC, FC Bayern, Celtic FC, AS Monaco, FC Schalke 04, Boavista FC och FC Nantes.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..