×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite söker esportsäljare

11
Är du ung, driven och har en personlighet som fungerar i säljvärlden? Ta chansen att söka en heltidstjänst som e-sportsäljare på Fragbite!
E-sporten är större än någonsin, och allting pekar åt att utvecklingen kommer gå spikrakt framåt. I och med e-sportens tillväxt blir även Fragbite större, och nu är det dags att ta ett nytt kliv. I dagsläget har vi skribenter, moderatorer, resultatnissar och tekniker — men nu vill vi rekrytera en säljare.

Vad vi söker är en ung och hungrig person som skall ta hand om säljbiten på Fragbite. Du får gärna ha erfarenhet inom området, men det är inget krav. Det kan vara allt från att ha jobbat som telefonförsäljare till att ha gått runt och knackat dörr med jultidningar.

"Den här tjänsten erbjuder både möjlighet till säljerfarenhet och att bli en del av ett jävligt skönt gäng. Varje dag på Fragbite är väldigt händelserik, med allt från turneringar, integrerade samarbeten och cover-resor, för att nämna en del", berättar Fragbites chefredaktör André "rich" Åkerblom.

Tjänsten är på heltid, och arbetsplatsen kommer att vara Fragbites kontor i centrala Stockholm. För den med genuint intresse både för e-sport och sälj är detta är ett unikt tillfälle att få en fot in i båda världarna, då personen även kommer att läras upp av Nyheter24-Gruppens prisbelönta säljteam.

Du kommer förväntas hålla ett högt tempo, ringa potentiella kunder/annonsörer, boka möten, skicka offerter och stänga affärer. Du kommer rapportera din försäljning till försäljningsdirektören för Nyheter24-Gruppen. Bolaget jobbar kontinuerligt med säljträning för att utveckla våra säljare.

Så, tar du kanske studenten i sommar, är orädd, hungrig och spänd inför ett äventyr i en rykande het bransch? Tveka inte att skicka en ansökan via emailen salj[at]fragbite.com!

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..