×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ingen HeatoN till Mästarnas Mästare — trots superkampanj

1
Nu är det klart att vi inte kommer att få se Heaton i TV-rutan till hösten. Kampanjskaparen Philip Semmler har nu reagerat kraftigt och skrivit ett öppet brev till SVT.
Det hela började den andra april när Fragbite-användaren Philip "pure" Semmler skapade kampanjen "Heaton till Mästarnas Mästare". En kampanj som skulle bli en snackis i vårt avlånga land då kampanjen gick viralt och Facebook-sidan snabbt fick över 40 000 likes. Allt handlade om att Semmler ville se Emil "Heaton" Christensen i det svenska programmet Mästarnas Mästare.



HeatoN kommer inte att ses i årets upplaga av Mästarnas Mästare.


Programmet handlar om att idrottsstjärnor tävlar mot varandra i olika tävlar där man testar fysiskt och mentalt. Något Philip själv tyckte gjorde HeatoN till en utmärkt kandidat och nu, fem månader efter kampanjens start, vi att HeatoN inte kommer att delta i årets upplaga SVT-programmet. Det har gjort att kampanjsgrundaren nu skrivit ett öppet brev till SVT där han uttrycker sin ilska över beslutet att inte låta CS-legendaren HeatoN vara med i programmet.

— Nu sitter vi dock här i augusti och läser listan över deltagare som ska medverka i programmet och det finns ingen Emil Christensen där. Det finns ytterligare två fotbollsspelare, det finns två ishockeyspelare och det finns stora idrottsstjärnor i både stora samt små sporter. Men ingen HeatoN, ingen representant från Sveriges snabbast växande sport - eSporten.

Det är fegt, det är dåligt - ja det är fullkomligt uselt av SvT som tillslut inte vågade satsa på något nytt, något revolutionerande. Jag har följt varenda sekund av programserien sedan första avsnittet sändes 2009. Den här säsongen kommer jag dock bojkotta, SvT:s marknadsföring med att lyfta fram både personliga och sportsliga sidor från Sveriges största sportsstjärnor är falsk, när det mest självklara namnet, med en megastor kampanj som fått 40 000 likes, inte finns med, berättar Philip Semmler i det öppna brevet.

Om vi får se Heaton i nästa årets Mästarnas Mästare återstår att se men det blir ingen esport i det folkkära SVT-programmet i år.

58 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 58 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..