×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

YouTube ryktas köpa Twitch — för 1 miljard dollar

1
Enligt vassa källor kommer Google, närmare bestämt YouTube, att köpa Twitch för 6,5 miljarder kronor.
För en herrans massa år sedan gjorde Google en investering som innebar att man köpte videotjänsten YouTube för 1,65 miljarder dollar. Nu verkar det som att man gör ytterligare en satsning på videofronten. Google, eller närmare bestämt YouTube, skall nämligen köpa den ledande gaming-streamingtjänsten Twitch.

Ryktet kommer från Variety, vars källor är aningen diffusa men tydligen insatta i köpet. Dealen tycks inte vara helt och hållet spikad då The Wall Street Journal kontrar med att dialogen mellan företagsjättarna är i ett tidigt stadie. Även om ryktena är sanna verkar det även som att Googles advokater måste kämpa mot USA:s justitiedepartment i köpet, detta på grund av en sorts konkurrenslag.

Twitch har valt att inte kommentera ryktet, med anledningen att det just bara är ett rykte, och det verkar inte heller som att någon annan part i det potentiella köpet har uttalat sig något om det.

40 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 40 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..