×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu kan man käka McNiP — vad tyckte du?

1
Idag går esport-burgaren McNiP live på McDonald's i Sverige. Vad tyckte du om burgaren?
Tisdagen den 29 oktober är kommen vilket innebär att esport-burgaren McNiP går live på McDonald's i Sverige. Nu närmar sig lunchtimmen vilket innebär 60 givna minuter att dedikera åt esportens första snabbmatsmål. För oss i esport-Sverige är det den tveklöst mest hypade hamburgaren genom tiderna, vilket gör att vi på Fragbite-redaktionen är extremt nyfikna på att veta vad alla Fragbitare tycker om McNiP!

Så åk till närmsta McDonald's, ta era tuggor och skriv kort eller långt i kommentarsfältet vad ni tyckte om McNiP. Bjud jättegärna på bilder också!


Dagen till ära bjuder vi även på intervjuer med folk som på ett eller annat sätt varit involverade i hamburgarens utveckling, bland andra McNiP-skaparen Joel "flippoz" Brix och McDonald's Sveriges marknadschef Staffan Ekstam. Dessa intervjuer finner ni på förstasidan alternativt på FragTV.

228 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 228 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..