×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Majorslutspelet avgörs i CS-miljö

1
Ja snart är det äntligen dags för en majorturnering i CS:GO igen... som jag längtat! Det blir blott den andra gången som den finaste turneringen inom scenen arrangeras på amerikansk mark, men samtidigt den andra på bara ett års tid.

Så här såg det ut senast, i Columbus.
Så här såg det ut senast, i Columbus.


MLG Columbus var ett riktigt häftigt evenemang, även för oss som följde det hela hemifrån. Så fort arrangörerna fick ordning på lite småskavanker vad gällde sändningen bjöds vi på en riktigt härlig inramning, och det inte enbart då de nordamerikanska lagen spelade. Jag hoppas givetvis på en minst lika bra stämning även i Atlanta. En sak är då säkert, själva lokalen där slutspelet hålls har alla förutsättningar för att upplevelsen ska bli helt fantastisk.

Här, i klassiska Fox Theatre, ska slutspelet avgöras. Foto: The Fox Theatre
Här, i klassiska Fox Theatre, ska slutspelet avgöras. Foto: The Fox Theatre


Fox Theatre i Atlanta öppnade dörrarna för första gången redan 1929 och var då ett så kallat "filmpalats". Idag sätts där upp en rad olika föreställningar inom teater och balett, dessutom arrangeras det stora konserter i lokalerna. Att delar av inredningen påminner om klassiska CS-kartor bidrar till att göra Fox Theatre till en perfekt plats för den kommande majorturneringen.

Nog skulle jag gärna ha åkt till Atlanta för att uppleva det hela på plats men jag tror, och hoppas, att Eleague kommer att kunna bjuda på en fantastisk helg även för oss som följer turneringen via Twitch.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..