×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Tillbaka till vardagen... och Overwatch

1
Efter vissa förseningar landade jag i Skellefteå någon gång efter 23.00 igår kväll och har sedan dess hunnit sova ut, ta ett bad, ta en lång dusch, fyllt på snusförrådet och ja just det ja... jobbat. Kanske inte känns helt optimalt då du vet på förhand att du ska jobba dagen efter att du kommer hem från en flera dagar lång arbetsresa. Den här gången var jag ändå rätt peppad. Med all rätt, skulle det visa sig.

Vi har varit riktigt produktiva på sajten idag. Det började med att jag publicerade Hùng Phạms intervju med TyLoo-Mo på förmiddagen, en intervju jag själv översatte till svenska, och verkar ha avrundats med Lindas nyhet om vilka vi får se i "TV-rutan" under All-Star-jippot i LoL. André har semester och nu väntar faktiskt lite ledighet för mig också, schemalagd sådan. Det får nog bli att lira en hel del World of Warcraft och ett spel jag verkligen är värdelös på så här långt; Overwatch.

Mina två favoriter så här långt i Overwatch; Pharah och Winston.
Mina två favoriter så här långt i Overwatch; Pharah och Winston.


Jag har inte alls hunnit med att spela många games i Overwatch än men så här långt trivs jag bäst med att lira Pharah eller Winston. Vad har ni för några favoriter? Någon som kan komma med något riktigt bra tips? Jag är sjukt ovan vid att spela spel där det finns så många olika karaktärer med specifika abilities osv. Enda speltypen av den karaktären jag fastnat för hittills är MMORPG och då främst WoW samt SWTOR.

Hur som helst... tack för att ni fortsätter att söka er hit till Fragbite och för att ni bidrar till att göra sajten så bra som den är! Kärlek <3

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..