×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Intryck efter första dagen på DHW16

1
Samtidigt som jag skriver detta blogginlägg avslutas den sista CS:GO-matchen för dagen i DreamHack ZOWIE Open och det har snart blivit dags att åka tillbaka till hotellet. Vad passar då bättre än att samla lite intryck från dagen? Förmodligen ingenting, så vi kör på det.

För mig är det här ett högst ovanligt event. Jag som vanligtvis brukar sitta och höka framför tangentbordet när jag är på DreamHack har nu kunnat lämna över nyhetsskrivandet till min adept, Victor. Det känns lite konstigt men det är samtidigt rätt skönt ska jag erkänna. Dessutom tycker jag att han lär sig snabbt, så creds!

I stället för att skriva nyheter pillar jag nu på med att uppdatera lite av varje på sajten, samtidigt som jag pillar på i sociala medier. Jag får dessutom gott om tid för att träffa olika tillverkare av diverse datorprodukter nere i expoområdet, det är guld värt.

Renegades-coachen peekay har all anledning att le efter den första tävlingsdagen.
Renegades-coachen peekay har all anledning att le efter den första tävlingsdagen.


Men CS:GO-turneringen då?

Ja vad ska jag säga? Jag tippade aldrig utgången av gruppspelet, något jag är glad för så här i efterhand. Det troliga är att jag skulle ha satt Dignitas och Cloud9 som vinnare i deras respektive öppningsmatcher. I stället fick vi först se Kinguin tvåla dit danskarna efter förlängning och sedan stod Renegades för en riktig praktskräll. Några timmar senare är Godsent klara för helgens slutspel efter att ha vunnit grupp A. Vinnare i grupp B? Jo just Renegades. Jag menar visst, det är kanske inte den mest prestigefyllda turneringen varken till deltagare eller prispott men hallå... Renegades?

Nå väl, det är kul med överraskningar och jag får lov att gratulera Renegades till att redan nu ha överträffat de flestas förväntningar på laget från "down under".

Allt är som vanligt...

I övrigt är väl allt som vanligt här på plats. Ja kanske frånsett att en hel del bås i expoområdet är både större och flådigare än jag sett tidigare. Det dricks lika mycket energidryck, käkas lika mycket skräpmat och folk kastar sig precis som vanligt efter gratisgrejer i expoområdet. Jag gillar't!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..