×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Nya medarbetare

1
Ni har säkert sett att vi söker nya medarbetare här på Fragbite. Det finns några saker ni behöver veta om att vara en del av Fragbite, därför tänkte jag dela med mig utav vad jag vet.

Vi har helt fantastiska besökare på Fragbite, som gärna delar med sig av sin expertis. Inte minst inom det svenska språket. Det behövs knappast att vi begår några rejäla stavfel för att ramaskri ska uppstå. Detta kan vara jobbigt för en del, inte minst för nykomlingar. Men låt er inte skrämmas bort på grund av detta.

Inom redaktionen är vi duktiga på att hjälpa varandra. Att vi alla ska kunna utvecklas under vår tid på Fragbite är viktigt. Vi ser till att ge konstruktiv kritik, påpeka småsaker som kan göra stor skillnad och peppar varandra. Besökarnas inte alltid så välvilliga kritik är inte alltid av ondo. Kan man filtrera ut de givande tipsen från resten, samt låta bli att ta illa upp, ja då har de mycket att ge.

När vi nu har gått igenom detta hoppas jag att ni som har tvivlat på grund av kritiken skickar in en ansökan. För att vara en del av Sveriges största nyhetssida om esport är helt fantastiskt.

Vi är ett tajt gäng som ställer upp för varandra. Sekunden du har blivit en del av redaktionen får du ta del av värmen. CV-tips, prata av sig om personliga saker och allt vad man kan tänka sig. Det är en naturlig del av vad vi har tillsammans. Förutom att växa i sin roll på Fragbite växer man även som människa.

En extra bonus är allt fantastiskt vi upplever i esportväg. Vi får chansen att möta och tala med spännande profiler, uppleva otroliga evenemang och se vackra vyer runt i världen. Framför allt får vi dela med oss av esportvärlden med er, alla besökare. Något som vi älskar att göra.

Nu blev detta betydligt mer sentimentalt än vad jag hade tänkt mig. Men har du tänkt tanken på att skicka in en ansökan till oss, gör det. Du har ingenting att förlora.

Jag hoppas att jag ser er i redaktionen inom kort!

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..