×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

SK besegrar icsu och vinner Nollelva 2004

1
SK kom just tillbaka från loser bracket och slog icsu i den stora finalen på Nollelva. SK har nu vunnit 75 000 kr samt en stor portion ära.
För de som vill se tillbaka på evenemanget har vi dessa länkar att bjuda på. Vi kommer att uppdatera bildarkivet för dag 4 med bilder från finalen och prisutdelningen.
Slutplaceringarna på Nollelva.
1. SK Gaming
2. icsu
3. spiXel
4. NoA
5-6. Eyeballers
5-6. HLO.Gävle
7-8. Team Gamers.nu
7-8. esu.se
9-12. boomchackalack
9-12. HiGhland Online
9-12. Virtus.pro
9-12. deadline!
Ett litet matchreferat finner ni om ni läser vidare.

SK inledde som terrorister och vann pistolrundan genom att rusha upp mitten mot vänster och därefter in i bombplatsen. icsu svarade med två ecos varav en var riktigt lyckad.

SK höll i pengaövertaget och släppte inte in icsu i matchen utan plockade runda efter runda ända fram till 7-0 då icsu äntligen lyckades stoppa SK i lilla bombplatsen. icsu var nu tvungna att fortsätta vinna för att inte behöva börja om från ecoträsket igen.

Svaret på icsu:s första rundvinst blev en splitt mot stora bombplatsen. icsu hade fått upp farten och var mycket effektiva i försvaret, särskilt Robin som plockade tre SK-spelare.

SK apterade bomben i den stora bombplatsen och lyckades hålla försvarande icsu-spelare borta. Ställningen var då 8-2 til SK. Följande runda var det icsus tur att briljera. Med bara en man nere lyckades de stoppa SK:s rush mot den lilla bombplatsen.

icsu fortsatte spela bra och vann även den nästföljande rundan i den stora bombplatsen. Ställningen var 8-4 och SK körde en eco mot lilla. Econ blev en framgång och de fann snart sig själva i ett 2on2-läge. Till slut kunde dock icsu komma tillbaka och vinna rundan. Matchen var reducerad till 5-8.

SK behövde börja vinna rundor igen och försökte sig på en långsam attack mot den stora bombplatsen. icsu decimerade SK:s manskap till två personer trots tre frags av Hyper. Resterade icsu-spelare kunde sedan reducera matchen till 6-8.

Den sista rundan rushade SK den lilla bombplatsen. De intog den lätt och apterade bomben utan några spelarförluster. Som väntat efter att man sett inledningen på rundan satte SK halvtidsresultatet till 9-6 i sin favör.

I den andra halvleken började icsu med vad som såg ut att vara en splitt mot den lilla bombplatsen – två i bananen och tre i mitten. Bananpojkarna vände sedan om och rushade upp i mitten tillsammans med övriga icsu-spelare. HeatoN hamnade ensam mot två och gjorde ett gott försök men blev till slut tagen av robin. SK körde två ecos som gjorde ställningen helt jämn – 9-9.

Den första vapenrundan rushade icsu den lilla bombplatsen efter en stunds avvaktande. De kom in ganska lätt men SK hade ett defensivt försvar så icsu fick trots det bara ner en SK-spelare. ahl hamnade ensam mot draken men lyckades reda ut det till SK:s fördel. SK tog ledningen totalt sett med 10-9.

Rundan därefter smög icsu försiktigt upp i mitten. De intog bombplatsen med tre spelare kvar mot HeatoN och SpawN. Bomben apterades på det vanliga stället med draken inklämd bakom lådan. icsu lyckades dra ut på tiden och hann till och med jubla innan det stod klart att SpawN hann desarmera bomben.

icsu körde en eco med Deagles och Glocks mot den lilla bombplatsen. Rushen blev en succe och laget kunde inkassera sin femte rundvinst för halvleken. SK tvingades nu till två ecos men kunde i motsats till icsu inte vinna någon av dem. icsu gick upp i ledningen för första gången i matchen – 12-11 totalt och 6-2 i den andra halvleken.

icsu började lite i mitten men fortsatte sedan mot B2, varpå SK roterade majoriteten av sitt lag dit. icsu gick sedan tillbaka till mitten där de kunde ta sig in i den stora bombplatsen och aptera bomben. knet lämnades ensam kvar mot HeatoN och SpawN och SK kunde vinna rundan. Matchen var återigen kvitterad – 12-12.

För att försöka återta ledningen rushade icsu mot den lilla bombplatsen. SpawN plockade tre stycken och lämnade speedi ensam mot tre. Han tog de två första men till slut kunde Hyper avsluta rundan till SK:s favör.

SK fortsatte spela bra och stoppade lätt en mittenrush från icsu. SK hade gått upp i ledning med 14-12. SK behövde en runda till för att säkra ett oavgjort resultat.

icsu satsade mot den stora bombplatsen och kom in och plantade. Ett 2on2-läge uppstod och Robin plockade två frags och vann rundan åt icsu.

icsu satsade återigen mot den stora bombplatsen men den här gången gick det bättre för SK som, trots att fisker bara hade en Deagle, kunde hålla icsu borta från bombplatsen. SK vann rundan och hade säkrat ett oavgjort resultat som sämst – 15-13.

Även den runda som kom att bli den sista satsade icsu mot den stora bombplatsen. Deras attack stannade upp, och SK verkade till och med tro att de hade vänt mot B2 för en stund. Till slut satte Hyper stopp för det roliga när han hade plockat hela icsu med sin Colt. SK vann den första banan med 16-13 och tvingade fram en sista avgörande bana.

icsu började som försvarare på Nuke. SK attackerade B1 men icsu gjorde ett bra jobb när de tog tillbaka bombplatsen. Till slut blev zaki ensam mot fisker. fisker föll ner från catwalk och många icsu-fans firade. Dessvärre för dem hann bomben smälla och SK vann rundan.

icsu körde två bra ecos där de fick två respektive fyra SK-spelare. När de sedan fick vapen gick det sämre. Fyra spelare dog snabbt i B1 och den siste dog inte långt därefter.

icsu fick köra ännu en eco, sin tredje för halvleken, som lyckades ganska bra. De fick två SK-spelare innan rundan var över.

Med vapen satte icsu upp ett ganska defensivt försvar där yarden släpptes ganska fri. När SK:s attack mot B1 kom kunde icsu skaffa sig ett 4on1-läge mot en ensam Hyper. Efter lite smygande fick de också ner Hyper och vann banans första runda.

SK attackerade återigen B1, den här gången snabbare. De verkade satsa på att få ner bomben i den andra venten. Det lyckades inte och icsu kunde vinna rundan med två spelares marginal.

SK försökte istället mot rampen men inte heller det lyckades. icsu vann rundan ganska lätt och SK tvingades köra en eco. icsu hade reduceradat till 4-5.

SK intog ganska lätt B1 och icsu var endast två spelare mot SK:s tre. SK kunde utan större svårigheter vinna afterplanten och gå upp i 6-4-ledning.

Den elfte rundan rushade SK B1. Hyper smög rampen och blev ensam kvar mot Robin och speedi som hade slagit upp tältet ovanför stegen på CW. Hyper gick till CT-spawn och tog Robin men till slut kunde speedi vinna rundan åt icsu. SK fick köra en eco och icsu hade kvitterat till 6-6.

SK rushade efter en liten stunds avvaktande rampen och kunde ganska lätt inta den nedre bombplatsen. zaki, som var ensam kvar mot fyra SK-spelare, sparade vapen i garaget.

Halvlekens näst sista runda körde SK en split mot B1. Efter rushen var draken och speedi de enda icsu-spelarna kvar mot fyra SK-spelare. De delade broderligt på skörden och kunde vinna rundan åt icsu. Totalt 7-7.

icsu vann även den sista rundan efter att Robin vann 1on1-läget mot HeatoN i B2 efter en kort burst-duell. icsu ledde med 8-7 i halvtid.

I den andra halvleken var det försvarande SK som började bäst efter en vunnen pistolrunda. icsu körde en eco och försökte därefter inta B1, vilket inte lyckades alls och icsu fick köra ännu en eco till ställningen 4-0.

För att kunna ta sig in i matchen igen behövde icsu vinna den femte rundan. De trevade sig fram till en B1-split men resultatet blev att zaki blev ensam mot fisker och Hyper, som dessutom visste att han befann sig i B1. zaki apterade bomben men blev sedan ganska lätt utplockad av Hyper.

Med den apterade bomben i bagaget från förra rundan kunde icsu köpa den sjätte rundan. Resultatet blev en föga lyckad ramprush som fisker satte stopp för med en het Colt. icsu försökte återigen på rampen, den här gången var det HeatoN som stod för prestationen och gjorde det med tre frags.

icsu blev allt mer pressade och behövde en rundvinst mer desperat allt eftersom rundorna gick. Den åttonde rundan hamnade draken ensam mot fisker och HeatoN i B2. HeatoN plockde den avgörande fragen och SK ledde med 16-8. Den sista rundan satsade icsu mot rampen och yarden. fisker och ahl plockade två frags var och punkterade matchen till SK:s favör. Slutresultatet blev 16-8 till SK på Nuke, och 16-13 på Inferno.

194 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 194 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..