×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Thank God It's Fragbite – Avsnitt 6

1
Solen har gått ner och fredagskvällen har långsamt smygit fram. Detta innebär att ett nytt avsnitt av Thank God It's Fragbite är släppt.
Utöver stammisarna Victor "Bejcon" Lindqvist och Gustav Käll gästar radio- och TV-profilen Kjell Eriksson kvällens program. I avsnittet diskuteras dagens internetbehov, den passerade helgens ESWC i Paris, överlägsenhet inom sport, den japanska kulturen cosplay och en hel del annat.

35 minuter långt avsnitt
Kvällens Thank God It's Fragbite är ovanligt långt, över en halvtimmes underhållning får ni denna mörka novemberkväll! Avsnittet finns att ta del av både via den stora bannern under vår huvudmeny och i denna nyhet.
Thank God It's Fragbite – S01E06



Tidigare avsnitt:Relaterat till veckans avsnitt:Sitter du på en mobiltelefon eller en surfplatta? Då kan ni ta del av programmet via spelarna som följer.

Del 1


Del 2

Vem hade veckans bästa span?

127 personer har röstat

78 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 78 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..