×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite ger sig in i MOBA – Dota 2 först ut

1
Idag är en historisk dag för Fragbite. Idag går vi live med nästa spel vi planerar att covra fullt ut i raden efter Counter-Strike och StarCraft II. Spelet det handlar om är Valves uppföljare till Warcraft III-modden DotA, nämligen det fantastiskt populära Dota2.
– Det är med stor glädje som Fragbite idag breddar sitt e-sport-engagemang ytterligare genom att börja fokusera på ännu en speltitel. MOBA-spel har med åren blivit mer och mer populära, och då vi märkt att det inte finns någon sajt med Dota 2-coverage av världsklass i Sverige tänkte vi ta det första klivet, berättar Pontus "p0ntus" Eskilsson.
Ni som är nybörjare på spelet kan läsa upp på hur spelet fungerar och hur scenen ser ut genom vår guide som ni finner i artikelmenyn till höger på framsidan.

Klicka på bilden för att komma till guiden.

Redan nu på lördag drar ett av de största LAN-evenemangen för Dota2 hittills igång. Det är DreamHack som arrangerar en tävling där sexton lag kommer att slåss om 200 000 SEK. Ni kan förvänta er coverage därifrån och, om ni har tur, en och en annan godisbit inför turneringen. Mer information om det kommer snart.

I samma veva vill vi passa på att meddela att vi nu söker ett par skribenter med ett brinnande intresse för Dota2 som känner att de kan bidra till Fragbites utveckling. Skriva nyheter och artiklar samtidigt som man håller koll på turneringar, spelarbyten och allt annat gott som scenen har att erbjuda är en del av uppgifterna som väntar.

En bra förståelse för det svenska språket är en grundförutsättning och om du känner att detta skulle vara något som du skulle vilja syssla med, tveka inte! Skicka en ansökan till mig på adressen devilry[at]fragbite.com där ni tagit er tid att inkludera följande:
  • En presentation av dig själv och din erfarenhet av e-sport.
  • En Dota2-nyhet som du skrivit (kan vara en påhittad).
  • Vad du tror att du kan bidra med och varför just du skulle passa för jobbet.
  • Ni som (av någon högst troligtvis absurd anledning!) inte är intresserade av att följa den sprakande Dota2-scenen kan med fördel bocka ur Dota2 från det uppdaterade nyhetsfiltret ni nu hittar på framsidan.

    170 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 170 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..