×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

NaNiwa spelar GSL Code S ro16 imorgon 11:10

1
Imorgon onsdag spelar svenske QuanticNaNiwa den andra omgången av den koreanska StarCraft II-turneringen GSL Code S 2012 säsong 2. Omgången består av ett slags gruppspel där fyra spelare tävlar om två platser i kvartsfinalerna.
Alla spelare som är kvar i turneringen är garanterade minst motsvarande 10 400 kr i prispengar och tar man sig till nästa omgång är man garanterad motsvarande 15 600 kr. Av de 16 spelare som just nu är kvar i turneringen är endast 2 stycken Zerg-spelare.

NaNiwas grupp består precis som i förra omgången av två Terran-spelare och två Protoss-spelare och precis som förra gången inleder NaNiwa med att möta den andra Protoss-spelaren i gruppen. Protoss-spelaren i fråga är den koreanske coL.MVP.Genius som kom tvåa i förra säsongen av GSL Code S.

De övriga spelarna i NaNiwas grupp är Terran-spelarna oGnSuperNoVa och ST_Virus. Totalt kommer fem matcher att spelas direkt efter varandra under dagen där den första ska starta strax efter klockan 11:10 på onsdag morgon. Det är endast i de två inledande matcherna som det är klart vem som möter vem.
Onsdag kl. 11:10
coL.MVP.Genius vs. QuanticNaNiwa
oGsSuperNoVa vs. ST_Virus

Stream: GomTV
Efter de inledande matcherna möter de två matchvinnarna varandra och därefter möts de två spelare som förlorade sina inledande matcher. Därefter spelas en femte match mellan de två spelare som vunnit en match och förlorat en match efter att alla spelat två matcher var.

Hur tror du att NaNiwa presterar i GSL Code S ro16?

102 personer har röstat

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..