×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

NaNiwa spelar GSL Code S på fredag

1
På fredag spelar den svenska StarCraft II‑spelaren QuanticNaNiwa matcher i första omgången av den andra säsongen av GSL Code S 2012. Omgången består av ett slags gruppspel där fyra spelare tävlar om två platser till nästa omgång där endast 16 spelare återstår i turneringen.
NaNiwas första match blir ett PvP-möte då han ställs mot den koreanske Protoss-spelaren SlayerS_Puzzle. De övriga spelarna i NaNiwas grupp är två stycken koreanska Terran-spelare i form av SlayerS_Ryung och den otroligt framgångsrike IMMvp.

Totalt kommer fem matcher att spelas direkt efter varandra där den första ska starta strax efter klockan 11:10 på fredag morgon. Det är endast i de två inledande matcherna som det är klart vem som möter vem.
Fredag kl. 11:10
SlayerS_Puzzle vs. QuanticNaNiwa
SlayerS_Ryung vs. IMMvp

Stream: GomTV
Efter de inledande matcherna möter de två matchvinnarna varandra och därefter möts de två spelare som förlorade sina inledande matcher. Därefter spelas en femte match mellan de spelare som vunnit varsin match efter att alla spelat två matcher var.

Hur tror du att NaNiwa presterar på fredag?

167 personer har röstat

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..