×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Stjärnduon sänder CPH Games på Fragbite

1
På onsdag går Copenhagen Games av stapeln och på plats har vi majoriteten av världseliten i Counter-Strike 1.6. Den stjärnspäckade danska turneringen kommer att ha hela 20 000 euro i prispotten och gästas av Europas absoluta elit.
Nu kan vi äntligen gå ut med att Fragbite i samarbete med CDON och BenQ kommer att livesända hela kalaset. Kommentatorer? Inga mindre än Emil "HeatoN" Christensen och Dennis "walle" Wallenberg.

De före detta NiP-legendarerna kommenterade även för Fragbite på DreamHack Winter 2011 där de fick en extremt fin respons.

På plats i Danmarks huvudstad kommer de även att kommentera de mest intressanta matcherna på Copenhagen Games, än en gång med E-Sport Productions bakom spakarna.

HeatoN kommenterade även på Copenhagen Games i fjol.
Givetvis kommer Fragbite även att vara på plats i Köpenhamn för att leverera ett högkvalitativt coverage av turneringen. Alla vet var de skall hänga någonstans när Copenhagen Games drar igång? Bra, vi ses senare i veckan!







130 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 130 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..