×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarna lämnar decerto – ny organisation funnen

1
Efter att mixen FroZeN HeLLGuardZ blivit upplockade av den holländska organisationen decerto för fyra månader sedan har det varit tyst kring laget. Nu går man ut med ett organisationsbyte då holländska decerto blir franska 3DMAX.
"Det är så att decerto inte hade några pengar att skicka oss på våra inplanerade evenemang. Därför kollade jag runt lite och hittade en organisation som såg stabil ut, 3DMAX. Dom har ett mycket bra CS:Source lag som får åka runt överallt. Klart vi checkar läget om det är tillgängligt med ett CS-lag och det var det," kommenterar eksem angående organisationsbytet.
Svensklaget går dessutom ut officiellt med ett spelarbyte då man väljer att ta in plyfa som ersättare för Noodles.
"Vi kände att Noodles inte passade in så bra i laget och efter en del knackade om sista spelare så testade vi plyfa som är en mycket bra AWPare. Vi praccade och körde på och vips så var han en av oss," berättar eksem.
3DMAX
eksem
plyfa
DYNAMIC
denwin
xynkLaget spelar för närvarande onlineturneringen BeGosu LUOPGAMES med 10 000 euro i prispotten och kommer i sin kvartsfinal att möta duttdutt. Matchen spelas någon gång under söndagkväll.

85 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 85 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..