×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Svenska ESWC-kvalet på SM i helgen

1
I helgen är det dags för Svenska Mästerskapen i Counter-Strike, som tar plats på internetcaféet Matrix i Stockholm. Idag kan Fragbite stolt presentera att SM-turneringen har valts ut att bli årets svenska ESWC-kval.
SM arrangeras mellan den 17 och 18 april på Matrix internetcafée i Stockholm. Utöver ett förstapris på 18 000 svenska kronor går det vinnande laget även hem med en direktinbjudan till årets ESWC-turnering, som i år arrangeras på Disneyland i Paris, Frankrike.

Fragbite tillsammans med Kaspersky kommer att stå för resekostnaden för ett lag om fem spelare från Stockholm till Paris. Resterande kostnader i form av licensavgift och logi, samt inbjudan till turneringen, står Swedish Esport Association (SEA) för. Det är också SEA som äger den svenska ESWC-licensen och som har valt SM som svenskt ESWC-kval.

Då båda våra svenska storlag SK och fnatic sedan tidigare redan har varsin inbjudan till ESWC har båda lagen valt att avstå från evenemanget.

Deltagarlistan för turneringen är som känt redan fylld och består av följande lag:

 
Begrip

fnazze, xeron, azl, JAEGARN, godlike
Playzone

huggan, keiz, dennis, manne, pinne
MYM

Delpan, FYRR73, Jumpy, pita, zet
H2k

BARBARR, hyvlarn, pop, pronax, Xizt
Crystal

avveh, dreamen, Isty, aspen, olexz
Limbokungen

Eliott Hamster, fr9stnova, Kylig, rAdix, bergqvist
umop episdn

eksem, rape, SiLvErBaNe, dalito, sobek
FEMTON

bassets, brownie, evily, Monolito, zunzet
Mer information hittar ni i vår senaste nyhet rörande evenemanget.

Det svenska ESWC-kvalet brukar i vanliga fall arrangeras på Dreamhack. Då Dreamhack inte avslutas förrän den 22 juni och ESWC drar igång redan den 30 juni, förhindras dock detta i år. Nytt är också att det numera är SEA som äger rätten att arrangera kvalet, som tidigare ägdes av ett företag med just Dreamhack-anknytning. Man har alltså nu istället valt att arrangera det i samband med SM den 17-18 april.

74 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 74 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..